上一頁下一頁
發新話題

(第1次出post~) {{{{{{{{{{車上的第1次}}}}}}}}}} 一個算叫更新ge 更新@p.11(#151)

收藏  |  訂閱
168  21.6k

引用:
原帖由 新鮮人2008 於 2009-12-11 12:18 AM 發表 查看引用來源

唔使怕,您一開聱,大把人排隊登記要陪您過聖誕
下... but 都未見過面... :smile_o04:

引用:
原帖由 娜娜_舞姬 於 2009-12-10 06:06 PM 發表 查看引用來源
多謝甘多人ge支持~~~~

娜娜好開心~~~~

but 佢岩岩send 左個sms 黎... 佢呢個x'mas 要飛去usa 做d 野...

冇人陪我過x'mas...:smile_27:

我又要自己一個過lu~~~:smile_13:

今個x'm ...
咁慘?:smile_o14:

引用:
原帖由 娜娜_舞姬 於 2009-12-10 06:06 PM 發表 查看引用來源

娜娜好開心~~~~

but 佢岩岩send 左個sms 黎... 佢呢個x'mas 要飛去usa 做d 野...

今個x'm ...
:smile_13: :smile_13: 我來倍您!!!!:smile_13: :smile_13: 但我係第幾位呀呀呀:smile_45:

引用:
原帖由 娜娜_舞姬 於 2009-12-11 12:46 AM 發表 查看引用來源

下... but 都未見過面... :smile_o04:
您可以interview丫嗎

學校+屋企 .. 咁真係慘d woo
不過我諗點都會有fd 同你過o既 ~

引用:
原帖由 娜娜_舞姬 於 2009-12-10 18:06 發表 查看引用來源

娜娜好開心~~~~

今個x'm ...
haha....relax

樓主一句
大把壯男黎陪你:smile_o05:

引用:
原帖由 jason00hk 於 2009-12-11 08:26 PM 發表 查看引用來源
樓主一句
大把壯男黎陪你:smile_o05:
下???? :smile_o14:

引用:
原帖由 娜娜_舞姬 於 2009-12-11 11:51 PM 發表 查看引用來源

下???? :smile_o14:
nana嚇到面都青埋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆