上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  48.9k

引用:
原帖由 nc1ab1 於 2009-12-2 10:08 PM 發表 查看引用來源
本人好支持CA團!!:smile_27:
不過個標題太揚啦:smile_44:
是有點,下次不會了!:smile_o05:

引用:
原帖由 冷血¥無情 於 2009-12-2 10:03 PM 發表 查看引用來源
乜現在..酒店..沒有冷氣啊:smile_o04:
他上次的房間冷氣壞了!:smile_o14:

cpmiraton

我有興趣~ 假都請埋

但係pm唔到你 你有email 或其他可以聯絡到你的方法嗎?

引用:
原帖由 misery 於 2009-12-3 12:20 AM 發表 查看引用來源
cpmiraton

我有興趣~ 假都請埋

但係pm唔到你 你有email 或其他可以聯絡到你的方法嗎?
有呀!JOEATCA :smile_o15:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 3-12-2009 01:28 發表 查看引用來源

有呀!JOEATCA @ YAHXX . COM . HK:smile_o15:
已send email thx~

支持祖哥光豬派對:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 查篤撐 於 2009-12-3 09:53 AM 發表 查看引用來源
支持祖哥光豬派對:smile_38: :smile_38:
你有沒有收到我pm呀?:smile_o03:

引用:
原帖由 misery 於 2009-12-3 01:53 AM 發表 查看引用來源

已send email thx~
我剛回了呀!不知你收到沒有呢?:smile_o13:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-12-1 06:17 PM 發表 查看引用來源

大大哥,度不度到期呢? 之前,我問了有關DANCER的問題啊!:smile_o01:
對不起Joe哥.1208黎唔到.又要等下次.
DANCER我早排都有找過.但最近無聯絡了.唔知係咪上左岸呢

引用:
原帖由 chpjames 於 2009-12-3 03:58 PM 發表 查看引用來源

對不起Joe哥.1208黎唔到.又要等下次.
DANCER我早排都有找過.但最近無聯絡了.唔知係咪上左岸呢
她是一個好女孩!其實,一個聰明上進的女孩,應該盡快存多些錢,早日上岸!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆