上一頁下一頁
發新話題

最後一帖:21/8 晚COPY團外傳Part10大結局(推薦數273/300,我終於升呢做Silver Member)

收藏  |  訂閱
404  33.0k

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-24 12:42 AM 發表 查看引用來源

不如下次再一起上去玩共創新故事:smile_40:
有機會一定再去!:smile_40:

引用:
原帖由 KoLap 於 2009-9-24 00:50 發表 查看引用來源

有機會一定再去!:smile_40:
咁就一言為定,擊劍為盟,SORRY,係擊掌為盟至啱:smile_30:

回覆 4# 的帖子

wait for more pls !

引用:
原帖由 alejandrocheung 於 2009-9-24 01:00 發表 查看引用來源
wait for more pls !
最用心嘅內容會將會是我稍後推出最尾一段的【心底話】:smile_42:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-23 11:09 PM 發表 查看引用來源

所以我已忠告大家未開始睇文前要有心理準備及耐心
其實你文筆簡單精煉D,唔好長編大論~~~我諗會吸引D~~!!

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-9-24 01:39 發表 查看引用來源

其實你文筆簡單精煉D,唔好長編大論~~~我諗會吸引D~~!!
今次我會認真檢討再改進寫作技巧,多謝你的指教

晚晚玩這區都成凌晨3/4點才瞓,今晚頂唔順真的要早抖充電一下,BYE:smile_42:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-24 01:43 AM 發表 查看引用來源

今次我會認真檢討再改進寫作技巧,多謝你的指教
你真係補住個POST等人回你喎~~~回得咁快手??

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-9-24 01:47 發表 查看引用來源

你真係補住個POST等人回你喎~~~回得咁快手??
臨瞓都回埋你,你唔見我內文講過我強調【互動】:smile_41: 你及其他版友每次善意回應我都會一一盡快回覆(一般至多唔超過24小時),這亦是我的特別個人風格

關機前終極自我一推,大家明晚再見:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆