上一頁下一頁
發新話題

再次送比我個sl再加埋我既童蓑媳,我同k先生既故事

收藏  |  訂閱
170  22.9k

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-9-25 07:07 AM 發表 查看引用來源
我都希望你可以反醒吖喇唔知頭又唔知尾就鬧人地 (你咁鐘意提醒人咪自已開個post囉偉人)
駛鬼理呢d人,只要圖圖知我愛佢就夠:smile_o05:多謝晒你呀vincent

圖媽完全唔洗理會.....

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-9-25 10:41 AM 發表 查看引用來源

唔好係我面前扮好人教訓我,你唔係我邊個,我駛q聽你講野,而且你呢d人叫做食飽飯冇野做係度攪攪震,

咁得閒就去做善事做義工啦,同你地呢d人講多無謂
圖媽唔駛理D人點講, 你做任何事唔需要同任何人交代, 只要比心機照顧好圖圖就得, 唔駛為D三唔識七的人勞氣, 你唔開心圖圖feel到ga, 不過佢唔識講ja, 我支持你, 努力呀:smile_o12:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-9-25 11:10 AM 發表 查看引用來源
圖媽完全唔洗理會.....
我先唔鬼理佢,有人恨比人插我唔會就手旁觀既:smile_o01:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-25 11:43 AM 發表 查看引用來源
圖媽唔駛理D人點講, 你做任何事唔需要同任何人交代, 只要比心機照顧好圖圖就得, 唔駛為D三唔識七的人勞氣, 你唔開心圖圖feel到ga, 不過佢唔識講ja, 我支持你, 努力呀:smile_o12:
多謝你呀,圖圖我一定會比心機照顧佢架啦:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-9-25 12:22 PM 發表 查看引用來源

多謝你呀,圖圖我一定會比心機照顧佢架啦:smile_o05:
圖圖媽咪,我好少上來,一上來見你d字咁大隻既。
你要好好照顧圖圖長大,責任都好大。
take care

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-9-25 10:42 AM 發表 查看引用來源

駛鬼理呢d人,只要圖圖知我愛佢就夠:smile_o05:多謝晒你呀vincent
唔水客氣喎我地FRIEND黎架麻:smile_o12: 見到啲百佳係度吠緊出聲幫拖喇:smile_o01: 記住唔好勞氣:smile_o06: 好好照顧圖圖豬OK:smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-9-25 12:22 PM 發表 查看引用來源

圖圖好返曬未呀??

如果唔岩聽的話我都唔多講,我只係緊張個BB,你地認為無錯的話唔洗為我動氣

價值觀唔同永遠都傾唔埋,大家都唔好再side時間罵我,我係唔會痛之餘又唔會嬲

不幸既人唔可以因為自己不幸就將所有事合理化,咁只會繼續重複不幸

我唔會再出聲,不過我衷心祝你同BB身體健康

hi

唉.....無眼睇........................................贈你一句好自為之:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆