上一頁下一頁
發新話題

禁慾快已2個月...每晚都發HAM夢

收藏  |  訂閱
218  33.4k

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2009-8-19 05:58 PM 發表 查看引用來源
我呢個星期返工唔上引板都可以下面又濕又痕.......
晚晚訓覺之前都要睇4仔搞搞自己~
可惜果種快感始終不及實實在在既棒棒.......
其實最近有好多次可以扑扑既機會...
可惜我最近身邊所識既男人真係純到不得了... ...
完全同意樓主所講的....希望妳搵到好'機會'享受一下

其實樓主點解想禁慾呢??:smile_41: :smile_41:

回覆 162# 的帖子

因為樓主搵唔到男朋友

DIY sometimes are better than real sex. However you may want to meet some new friends, like me.

引用:
原帖由 MeonMa 於 2009-8-21 17:14 發表 查看引用來源
因為樓主搵唔到男朋友
:smile_o01: 你又知佢搵唔到

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-21 05:57 PM 發表 查看引用來源:smile_o01: 你又知佢搵唔到
我用錯詞語
應該話未遇arm,暫時未有男朋友

引用:
原帖由 MeonMa 於 2009-8-21 06:00 PM 發表 查看引用來源

我用錯詞語
應該話未遇arm,暫時未有男朋友
多謝曬 meonma 做我代言人...
其實我真係俾你地整爆左個pm.........
剛剛check 完........75個........
結果我delete 淨5個泥睇........
haha~

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2009-8-21 09:54 PM 發表 查看引用來源

多謝曬 meonma 做我代言人...
其實我真係俾你地整爆左個pm.........
剛剛check 完........75個........
結果我delete 淨5個泥睇........
haha~
遲d又爆過 haha

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2009-8-21 09:54 PM 發表 查看引用來源多謝曬 meonma 做我代言人...其實我真係俾你地整爆左個pm.........剛剛check 完........75個........結果我delete 淨5個泥睇........haha~
我都只係照返你篇文講返 d 內容出黎姐

引用:
原帖由 流金上 於 2009-8-21 09:58 PM 發表 查看引用來源

遲d又爆過 haha
無用...
我一路delete
有意思topic 咪開泥搵下...
值得回咪回一回low

仲有好多人問同一個問題~
在此答一次.......
佢地問點解我唔搵返個男朋友解決~~
又問我係咪得身材無樣貌諸如此類....
我想講, 就算靚同身材好唔代表我就要隨手執個男仔做我男朋友......
跟住就搞野.,.. 無感情... 咁咪即係玩人同時無啦啦變左有個sp......
我想搵既係真心, 唔係因為我既身材同樣貌!~~
我拍拖太多次.......而家大個左唔想成日都拍下甩下........
唔想又次次行左一段時間, 將d 野分享曬俾對方知道之後先發現又唔夾......又唔了解.........
我係有咁既性需要.......
但我由細已明白咩叫..............<<寧缺莫濫>>呀ma~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆