上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

引用:
原帖由 andyli222 於 2009-7-28 03:34 AM 發表 查看引用來源
yahoo 個我見到但係我個msn開唔到先係大問題:')
比D男子氣出來啦! 佢喜歡有陽光氣息的BOY BOY.你咁糾纏下去就沒吸引力的了!

大家唔好討論msn既問題啦...有必要為左msn比人delete我個post咩 ??:smile_o14:

希望..大家真心同我做朋友~~~~YEAH:smile_o01:

回覆 162# 的帖子

我唔係因為個msn 只係我搵唔到你個名 仲用心搵緊:smile_13:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 03:39 發表 查看引用來源
大家唔好討論msn既問題啦...有必要為左msn比人delete我個post咩 ??:smile_o14:

希望..大家真心同我做朋友~~~~YEAH:smile_o01:
helo~ 樓主:smile_15: 呢度都唔比你 post msn既.. 唔好比人均你喎~ :smile_35:

btw ,, 可唔可以add 你傾計呀 ?

我唔會咁做既~~~ 只不過 個個都咁問咋嗎~~~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 03:35 AM 發表 查看引用來源

afoolwalker :
你有冇睇到前幾頁 ?? 諗到我頭都爆....都仲唔明....
你話點攪....真係又嘔血...............:smile_o16:

afoolwalker : 咦...你又知好易 ? 你又唔action ?哈哈
我唔鐘意玩MSN, 這裡吹水OPEN D!:smile_38:

回覆 162# 的帖子

我好有心想同你做個朋友,不過就連一個名都未搵到:smile_39: ,真唔好似個天都唔比我識朋友咁:smile_27: 可能真係要有多d分我先有幾會搵到:smile_41:

我都黎SAY個:smile_o15:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 03:47 AM 發表 查看引用來源

我唔鐘意玩MSN, 這裡吹水OPEN D!:smile_38:
呢度傾..有限制...唔開揚唔舒暢~哈哈

but anyway , that's ok

引用:
原帖由 andyli222 於 2009-7-28 03:48 AM 發表 查看引用來源
我好有心想同你做個朋友,不過就連一個名都未搵到:smile_39: ,真唔好似個天都唔比我識朋友咁:smile_27: 可能真係要有多d分我先有幾會搵到:smile_41:
頭先只係想引導你...............完全唔關事...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆