上一頁下一頁
發新話題

m後大戰....吞精顏射也內射...新招出籠.....

收藏  |  訂閱
348  33.0k

圖圖入黎支持下契媽先:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-7-21 11:16 PM 發表 查看引用來源
圖媽...... :smile_38:

thanks for sharing

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2009-7-21 11:26 PM 發表 查看引用來源

圖媽...... :smile_38:
豹哥哥收pm啦:smile_o13:

:smile_47:
引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-21 10:28 AM 發表 查看引用來源

有想嘔架,其實我深喉唔到架,吞到盡係3/4條,
因為我口好細,喉嚨淺,佢條野太粗,太長,
天生條件所限,我又唔係鬼妹........:smile_o08:
深喉係好多男人0既至愛添............:smile_13:
口好细:smile_47: 喉嚨淺:smile_47:
呢種深喉好過引家!:smile_47:
尤其係睇到條女呑到水聲大作!
想嘔又標眼水重不停甘服務你!
或者比你繼續重插!果種為你既精神真係令人好興奮嫁!:smile_o12:
當然之後要錫番啊潘佢拉!
豬姐真係明白男人心理!:smile_o10:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-21 10:17 PM 發表 查看引用來源
入黎支持~~~~~~~~~~~~~~:smile_o05:
多謝羊爸爸~

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-7-21 11:16 PM 發表 查看引用來源
契仔~呢幾日好忙呀~:smile_19:

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-7-22 12:00 AM 發表 查看引用來源
:smile_47:
口好细:smile_47: 喉嚨淺:smile_47:
呢種深喉好過引家!:smile_47:
尤其係睇到條女呑到水聲大作!
想嘔又標眼水重不停甘服務你!
或者比你繼續重插!果種為你既精神真係令人好興奮嫁!:sm ...
係囉我就係咁啦~你會鍚返佢咪幾好囉~:smile_35:

咩事先...:smile_o10: 又有新相,今晚點瞓呀.........:smile_o11:

引用:
原帖由 pnpxx 於 2009-7-22 12:48 AM 發表 查看引用來源
咩事先...:smile_o10: 又有新相,今晚點瞓呀.........:smile_o11:
點訓??咪灘係度訓囉~:smile_o11:都無咩睇~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆