上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.1k

再支持 !!! :smile_o12:

謝謝分享

女人你又換左個頭像喔
呢張正好多~~~
你D日記睇到我真系....徹夜難眠阿

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-7-23 01:37 PM 發表
再支持 !!! :smile_o12:
引用:
原帖由 210597 於 2009-7-23 05:23 PM 發表
謝謝分享
Thank you very much

引用:
原帖由 性感小男人 於 2009-7-24 04:10 AM 發表
女人你又換左個頭像喔
呢張正好多~~~
你D日記睇到我真系....徹夜難眠阿
咪又係以前D相之嘛,不過THANK YOU:smile_30:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-24 04:42 AM 發表 查看引用來源
咪又係以前D相之嘛,不過THANK YOU:smile_30:
好LOGO好日記 :)

不能想象跟妳貼身的男人有多幸褔。

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 01:16 AM 發表 查看引用來源
終於抽時間打多篇,希望多D人支持。今次呢篇係三年幾前,果時咩都唔識,仲未破處。有時都幾懷念果種感覺,成日都對性好期待,同男友行近少少都好緊張。果時佢次次摸我都會反抗,佢就死都要摸咁玩黎玩去,好過癮,好懷 ...
又支持下:smile_o12: :smile_o12:

唔知幾時有下遍呢:smile_o05:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-24 04:42 AM 發表
你都知舊la...:smile_o10:
仲唔快d比d 新野來:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 誰人是你 於 2009-7-24 05:02 AM 發表

好LOGO好日記 :)

不能想象跟妳貼身的男人有多幸褔。
哈哈,THANK YOU!我都想有個貼身既男人:smile_13:

引用:
原帖由 bb009 於 2009-7-24 05:04 AM 發表

又支持下:smile_o12: :smile_o12:

唔知幾時有下遍呢:smile_o05:
唔知呢,或者下星期掛。不過好似唔係太多人有興趣,唔係太想打:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆