上一頁下一頁
發新話題

離婚

收藏  |  訂閱
275  30.1k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-16 02:42 PM 發表 查看引用來源

仲有,你睇到我頭像句野就知邊個係我bf,你唔洗回覆我,我唔想再見到你係我 post 出現, ok~~:smile_o02:
佢傻既就咪鬼理佢~~~
留番啖氣暖肚好過~~:smile_o06:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-16 02:42 PM 發表 查看引用來源
仲有,你睇到我頭像句野就知邊個係我bf,你唔洗回覆我,我唔想再見到你係我 post 出現, ok~~:smile_o02:
阿妹...唔水咁慶啊...尼D咁無聊既PK:smile_o04: ...

理都唔使理佢喇 :smile_o10:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-16 03:24 PM 發表 查看引用來源

唔好理 d 傻人啦

我都咩左徐淑敏啦
:smile_40: 嘩!  dayday 識食喎:smile_34::smile_46:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:07 AM 發表 查看引用來源
朝頭早整定左d冰,唸住夜晚用冰同佢含,食完飯攪掂晒d野我就行入廚房打開雪櫃唸住攞冰,佢跟住行入嚟‘你攞咩呀’,‘我想用冰同你~~’我都未講完,佢就話‘我知你成日想俾驚喜我,俾新鮮感我,但係又冰又 ...
好甜蜜呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~€:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-16 01:29 AM 發表 查看引用來源

你蒲頭哪,好耐唔見你喎,有冇嚇親啫~~~~~~~~~~~
近來冇咩心情上網:smile_39: 就算上都係睇一陣就走...
俾妳嚇到賴屎呀差d 你地咁鬼好,如果都出事(touch wood),咁依個世界都冇長久嘅愛喇...
所以,祝你地天長地久,小爆囉柚 (唔好介意,順口嘛 )

引用:

二妹,佢呀,出post連鯊魚個鯊字都打錯,都唔知有無讀書,
你洗q理佢咩,當佢透明啦~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 牧夫座 於 2009-7-16 02:33 PM 發表 查看引用來源

衰鬼黎,講晒我地的野比人知。:smile_13: :smile_13:
膠post王,我地玩得耐果d個個都知佢男友個login啦,
你以為你好很風趣咩~收啦你~

支持思思:smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-16 08:50 PM 發表 查看引用來源

膠post王,我地玩得耐果d個個都知佢男友個login啦,
你以為你好很風趣咩~收啦你~
hihi........................

引用:
原帖由 tax169 於 2009-7-16 03:02 PM 發表 查看引用來源
多麼的幸福.....
幸福~~~~~~~ ~~多謝~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆