上一頁下一頁
發新話題

想蒸d成熟d既女士

收藏  |  訂閱
447  11.7k

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-18 06:37 PM 發表 查看引用來源
  你唔好同我爭食喎
唔使爭咪輪住黎囖

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-18 06:57 PM 發表 查看引用來源

如果有叮噹d法寶就好,暫停佢唔比佢郁,
之後任我地3個點食都得~:smile_o11:
我地食完之後重要等我地走晒:smile_47: :smile_47: , 佢先可以郁反, 咁就大家都冇事發生啦

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-19 12:53 PM 發表 查看引用來源

唔使爭咪輪住黎囖
同佢食法國餐.真係浪漫到死~我會切一蕭鵝肝喂落佢口.....

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-19 05:11 AM 發表 查看引用來源

:smile_o09: 咁樣都唔夠主動......:smile_o10:
一般般咋喎, 可唔可以又主動又激架

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-19 12:56 PM 發表 查看引用來源

我地食完之後重要等我地走晒:smile_47: :smile_47: , 佢先可以郁反, 咁就大家都冇事發生啦
但唔知果時louis面上有幾多唇印,個身比我地摸到點.....:smile_47:
我一定會咀佢對靈魂之窗......太靚.........:smile_47:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-19 05:13 AM 發表 查看引用來源

大食婆婆.....:smile_o13:
咁對手吸引,人家好難控制加馬:smile_o05: , 好衰架你笑人地:smile_o03:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-19 05:19 AM 發表 查看引用來源

你地3個諗到大哂喇....
咁唔諗佢諗你囖:smile_o11:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-19 12:50 PM 發表 查看引用來源

幻想同佢食飯姐~又唔係同佢咩.......:smile_o05:

講明幻想,梗係咩都得架啦.......
咪就係, 再幻想多d激d都重得呀:smile_o11:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-19 12:57 PM 發表 查看引用來源

同佢食法國餐.真係浪漫到死~我會切一蕭鵝肝喂落佢口.....
我諗我享受唔到法國餐囖:smile_o08: , 因為我已經一野車埋去, 淨係見住佢個樣,其他都見唔到:smile_o11:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-19 12:58 PM 發表 查看引用來源

但唔知果時louis面上有幾多唇印,個身比我地摸到點.....:smile_47:
我一定會咀佢對靈魂之窗......太靚.........:smile_47:
我驚佢唔止滿面唇膏印 我估佢d衫一早爛晒,成身都係我地既.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆