上一頁下一頁
發新話題

兩個小頑皮

收藏  |  訂閱
343  25.5k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-9 12:17 PM 發表 查看引用來源

應該係"靚仔"http://i56.photobucket.com/albums/g181/discuss99/026.gif打劫"衰人" ~~~~~~http://i56.photobucket.com/albums/g181/discuss99/0 ...
我唔洗出刀仔,佢都會好自願咁交出佢所有財產~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-9 12:20 PM 發表 查看引用來源
我唔洗出刀仔,佢都會好自願咁交出佢所有財產~~~~~~~~~~~
點只財產咁簡單.....仲有數量過億個D呢

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-9 12:30 PM 發表 查看引用來源

點只財產咁簡單.....仲有數量過億個D呢
果d唔洗講,佢試下唔俾我,俾第個我即刻剪左佢~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-9 12:32 PM 發表 查看引用來源

果d唔洗講,佢試下唔俾我,俾第個我即刻剪左佢~~~~~~~~~~~~~
妳依段說話要講俾"衰人"聽喇~~~~~~~   

田心妹...禾食飯先~~~  

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-9 12:37 PM 發表 查看引用來源

妳依段說話要講俾"衰人"聽喇~~~~~~~   

田心妹...禾食飯先~~~  
佢知咖啦~~~~~~~~~~~~~~~~

bye~~~~~

比下面, 蒲個頭先

思思你好

:smile_o15:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-9 12:52 PM 發表 查看引用來源
比下面, 蒲個頭先

思思你好

:smile_o15:
day day 你好~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-9 12:54 PM 發表 查看引用來源

day day 你好~~~~~~~~~~~
看你呢個 post
真的獲益良多
:smile_o01:

多謝
  <---好似 BCM......成日吹爆...hahaha

,佢抖住大氣咁搖我patpat,我嚟呀,我到呀
好正

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-7 08:37 AM 發表 查看引用來源
食完飯,個衰人係度睇報紙,我洗完碗,掃完地佢都係粒聲唔出係度睇報紙,哼,唔理我,好,我又唔理你,唸住上網,行入房坐低,佢就死入嚟係後面攬住人,‘你睇完你份報紙哪,咁好睇,睇成個鐘’,‘嘩,報紙醋你都有得跲Ü ...
:smile_o05: 衰鬼..下次分段啦..一堆好難睇呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆