上一頁下一頁
發新話題

唔徵了..煩請版主delete..

收藏  |  訂閱
335  7.6k

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-7 11:11 AM 發表 查看引用來源

根本我冇法工作,可能都應該請假散心:smile_38:
支持:smile_o05: 去散下心...唔好諗咁多野:smile_o06:

引用:
原帖由 ~風之風~ 於 2009-7-7 11:12 AM 發表 查看引用來源

支持:smile_o05: 去散下心...唔好諗咁多野:smile_o06:
但係一個人又不知去什麼地方好:smile_38:

有什麼好介紹呢:smile_41:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-7 11:13 AM 發表 查看引用來源

唔知你想去邊 :smile_o05: 呢D天氣我唔去旅行好熱:smile_o05:

都好多朋友丫:smile_30:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-7 11:07 AM 發表

因為我今日偷懶:smile_38:
扮病:smile_04: :smile_04:

你好.....路過咖咋!
見到成日講大陸既野.....
我自己都係北京生活過,都OK啦!
不過我超想去上海咖!
只因為無錢的關係,所以一直都去唔成....
不如你去上海,又可以識下上海姑娘,又可以散心.......唔錯.....

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-7 11:13 發表

hk咁熱,不如過黎歐洲啦,現在氣溫20度左右,超級爽

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-7 11:34 AM 發表 查看引用來源
都好多朋友丫:smile_30:
多謝支持:smile_38:

引用:
原帖由 supershan013 於 2009-7-7 01:03 PM 發表 查看引用來源
你好.....路過咖咋!
見到成日講大陸既野.....
我自己都係北京生活過,都OK啦!
不過我超想去上海咖!
只因為無錢的關係,所以一直都去唔成....
不如你去上海,又可以識下上海姑娘,又可以散心.......唔錯 ...
多謝妳的意見,我會計畫下:smile_38:

引用:
原帖由 Maggie_wan 於 2009-7-7 01:37 PM 發表 查看引用來源

hk咁熱,不如過黎歐洲啦,現在氣溫20度左右,超級爽
我怕一個人會好悶:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆