上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※

收藏  |  訂閱
1.5k  27.6k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-3 05:22 PM 發表 查看引用來源
一早冇用架喇..由佢啦:smile_o01:
死仔..你唔洗痾尿架..成日都話冇用:smile_30:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-3 05:25 PM 發表 查看引用來源
  死仔..你唔洗痾尿架..成日都話冇用:smile_30:
我就黎買條喉算架喇:smile_30:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-3 17:21 發表 查看引用來源
我第一次睇冇架..扮傻呀:smile_o02: :smile_o02:

你引用時就有啦.. 快改撚佢啦... 柒頭...:smile_o02: :smile_o02:

咩,, 其實我知同你玩既人, 有人識佢囉......見到同佢講唔出奇...

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-3 05:24 PM 發表 查看引用來源

咁妳試吓溫柔d 睇吓點:smile_40:
我已經好溫柔架啦.

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-3 05:27 PM 發表 查看引用來源

你引用時就有啦.. 快改撚佢啦... 柒頭...:smile_o02: :smile_o02:
改撚左喇..岩唔岩心水呀:smile_o02:
心如止水...好多人都有人講架啦..擋唔到咁多..係咪...算啦..

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-3 05:28 PM 發表 查看引用來源
  我已經好溫柔架啦.
係咪盡左力先....:smile_o06:

心公公~~你好靚仔呀:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 05:31 PM 發表 查看引用來源
心公公~~你好靚仔呀:smile_o06: :smile_o06:
:smile_27: ....咩事呀...

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-3 05:27 PM 發表 查看引用來源

我就黎買條喉算架喇:smile_30:
插鼻呀

fuck shit man :smile_o02: :smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆