上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄II~~~白衣天使C小姐

收藏  |  訂閱
342  27.8k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-30 11:17 PM 發表 查看引用來源
day day 過獎呀....咪玩我啦
真架
:smile_o06:

你寫情, 寫色, 細節兼備, 層次有序

出面有 d 猛咁吹自己點令 d 女潮吹 .......:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-30 01:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:

一言驚醒夢中人...........
:smile_o01:
引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-30 01:42 PM 發表 查看引用來源

唔通佢就係傳說中   既   19歲女   網友:smile_o05::smile_o01:
:smile_o06: 可兒見到你地講佢壞話

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-30 03:39 AM 發表 查看引用來源
但有一樣令我感到幾諷刺亦幾好笑的事, 就係我同好多女會員 MSN 閒聊時, 我先發現原來呢d所謂的正人君子, 無論佢地係已婚/有伴或單身, 佢地亦係不斷PMd女仔, 花盡心思去討好個女仔, 最後的目的原來同樣係想氹d女仔上床 or ONS…等等.
:smile_45: 好多都係咁架啦...:smile_30:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-30 01:48 PM 發表 查看引用來源

你.......係咪潤緊我架:smile_13:

是但啦......網上野不能信....
我係電車男只識睇 post 打機機 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

回正題(無謂吹水離題):

我前個 post 都想問:smile_13: .. ...
:smile_38: 你做咩車震?

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-1 12:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 可兒見到你地講佢壞話
唔壞

係八掛
:smile_o11:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-1 01:08 AM 發表 查看引用來源

唔壞

係八掛
:smile_o11:
:smile_o05: 雖則我都係19歲...但我唔係主角............:smile_o01: :smile_o01:
:smile_o13: :smile_o13: 鬼鬼係我爹爹黎:smile_o05: :smile_o06:

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-30 08:54 PM 發表 查看引用來源
我先頭對鬼哥都冇勿好感,因睇佢同19歲y小姐d野,覺得y小姐自巳本身好多問題吾閞心,佢就用甜言密語扮關心厄佢上床,後來睇到y小姐係好enjoy好閞心先知自已睇錯:smile_13: 個d話鬼哥d人,你地又會否同情下鬼哥,聽鬼哥講過 ...
我都是這樣想..但冇前因便不會有果,鬼先生今日的行為..多多少少都是需要一點愛啫.

我都中意護士姐姐的..............好有誘惑

當感覺無左, 就是緣盡之時..
great words

樓主真精彩,繼續 post回憶錄...............................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆