上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 hughug 於 2009-7-3 10:35 PM 發表 查看引用來源
HAHA 我逃走出黎架嘛
禁又係,最近好多人去:smile_30: 我都會考慮下,8月先:smile_40:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 10:36 PM 發表 查看引用來源

講下姐...唔駛咁話我呀...
你太計較啦,d說話令人不喜歡, 咩都朋友開始, 朋友唔係講條件先, 你要講條件的, 就唔好再待這裡:smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 10:39 PM 發表 查看引用來源

我d同事唔肯放我呀.. :')
黎唔到..........
你地玩得開心d....
希望你地釣到墨魚啦
我會影相相俾你睇:smile_13:

回覆 156# 的帖子

WINWIN晚上好..

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 10:42 PM 發表 查看引用來源

你太計較啦,d說話令人不喜歡, 咩都朋友開始, 朋友唔係講條件先, 你要講條件的, 就唔好再待這裡:smile_13:
sorry...你講得對...我會檢討自己...朋友...明天你地去玩呀?玩得開心d...

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 22:40 發表 查看引用來源

禁又係,最近好多人去:smile_30: 我都會考慮下,8月先:smile_40:
你去OP?
Kenny又造要去夏水禮bo~
不過我冇咩interest, 而且又加價:smile_13:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-7-3 22:43 發表 查看引用來源
WINWIN晚上好..
hughug好:smile_40:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 10:02 PM 發表 查看引用來源

哦...係呀...我係荒島住左好耐...唔慣咁多人囉...有d怕...d人好唔好架???我真係未去過呢d活動...如果唔係...都唔係講來講去都係得個驚字...老友...你去過幾多次呀?...感覺如何呀?
下~~荒島~~~:smile_14:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 10:31 PM 發表 查看引用來源

對不起,我們不歡迎你, 你呢d性格,繼續係荒島:smile_38:
朋友,冷靜啊
追女仔真係好痛苦,要厚面皮之餘,重成日比人話
我實在被拒絕左好多次,明白老兄你ga苦況
各位朋友比少少同情我地得麻?

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 10:50 PM 發表 查看引用來源

sorry...你講得對...我會檢討自己...朋友...明天你地去玩呀?玩得開心d...
我們會影d物件的相post上來分享,不過明天釣完墨魚回到家都1點啦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆