上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.7k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-18 01:10 PM 發表 查看引用來源

我?有色心,但就無色膽!喜歡溝女,但又唔敢進一步,享受被讚賞的感覺,但又未必會去發展關係。
我估大部份男人都會係咁Haha

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-18 11:59 AM 發表 查看引用來源

扑野上床玩埋花式而結終?咁又未必嘅,如果食落有趣味,可能會keep住食啊!咁見完面,無feel做朋友都實屬正常,唔通師兄覺得咁會有問題?還閃你無feel都會照食先?有啲男人真的什麼也會放落口,不過以師兄 ...
我其實係想放長線吊大魚,點知,吊極都吊唔到,真係吊......HAHA
師兄,講講你個女神先?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-18 01:10 PM 發表 查看引用來源

我?有色心,但就無色膽!喜歡溝女,但又唔敢進一步,享受被讚賞的感覺,但又未必會去發展關係。
SAM師兄意思係你溝女唔會再進一步,要個女仔騎住你?享受被讚賞即佢騎住你果時下嘛?
鬼馬呀下要女仔主動黎lead住你.我都想喎,HAHA...........

眼鏡

眼鏡,係一樣好神秘既用品,平時,你我她都有可能有需要用到,只要近視,遠視,老花,散光,都有可能用到.(太陽眼鏡都係)
但係我黎講,女性帶眼鏡,又有一份美麗,她工作時,遊玩時,靜態睇戲時,都係一個平常狀態,那麼做愛時呢?我喜歡除下眼鏡的一刻,感覺尤如叫對方放下平時的形象,日常的角色,份外......有媚態.
有眼鏡,除下眼鏡,就是同一個人,都會令我有種不同的感覺.除眼鏡的一刻,由前額,鼻尖,到咀邊......慢慢挑逗,女性係呢一個moment,都份外迷人~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-18 04:54 PM 發表 查看引用來源
眼鏡

眼鏡,係一樣好神秘既用品,平時,你我她都有可能有需要用到,只要近視,遠視,老花,散光,都有可能用到.(太陽眼鏡都係)
但係我黎講,女性帶眼鏡,又有一份美麗,她工作時,遊玩時,靜態睇戲時,都係一個平常狀態,那麼做 ...
莫非師兄今日終於除到太太副。。。眼鏡?
那那,個人覺得如果深近視,做愛既時候除左副眼鏡,睇野係好蒙架@@

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-18 10:42 PM 發表 查看引用來源

莫非師兄今日終於除到太太副。。。眼鏡?
那那,個人覺得如果深近視,做愛既時候除左副眼鏡,睇野係好蒙架@@
我個人心得,女人做愛,係好少大大對眼睇野,通常乜唔係咪埋眼嘆緊架咩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-18 04:26 PM 發表 查看引用來源

我其實係想放長線吊大魚,點知,吊極都吊唔到,真係吊......HAHA
師兄,講講你個女神先?
我一向鳩噏當秘笈,邊有什麼女神呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-18 04:29 PM 發表 查看引用來源

SAM師兄意思係你溝女唔會再進一步,要個女仔騎住你?享受被讚賞即佢騎住你果時下嘛?
鬼馬呀下要女仔主動黎lead住你.我都想喎,HAHA...........
其實師兄絕不明解我,我愛虎虎,又不想對不起她,但人又貪玩,識女人,真未必要有進一步,或許我跟你不同,你年青膽少錯過了很多,但年青的我只會有殺錯,所以現在我只喜歡鳩噏,絕不胡亂去越軌。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-18 04:54 PM 發表 查看引用來源
眼鏡

但係我黎講,女性帶眼鏡,又有一份美麗,她工作時,遊玩時,靜態睇戲時,都係一個平常狀態,那麼做 ...
除眼鏡和除brabra,有異曲同功之妙,同樣可清楚看到赤裸的女人。

引用:
眼鏡

除眼鏡和除brabra,有異曲同功之妙,同樣可清楚看到赤裸的女人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆