上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.8k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 08:45 AM 發表 查看引用來源

有傳開拍《烈火雄心之浴火重生》,講返南山三虎虎既激勵性故事。所以而家warm up下入下戲等埋位casting。
型爸真係吹得下。XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 09:07 AM 發表 查看引用來源

我呢d二打六唔緊要,最緊要識報告總台。最緊要睇下邊三個虎虎來擔正南山三虎虎。

而男主角已經搵左,分別係田心分局既Sam隊長,慈雲山分局既數字隊長同銅鑼灣分局既Dragon隊長。
咁請問型爸你守邊間分局先?我估你嗰區應該好多傷者等住你去救㗎喎

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 08:48 AM 發表 查看引用來源
Give師姐咁有心得,教下小弟點樣打開個瓶口好喎。 XD
師兄,你儲埋儲埋咁多醬既

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-22 09:42 AM 發表 查看引用來源

兩粒果隻可以嗎?
貨源問題,1-4粒都有

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-22 09:42 AM 發表 查看引用來源

可唔可以調去中環老蘭分局SIR!!!!
聽講果度災情好嚴重架,尤其節假日,真係調晒D消防員去應付都唔夠調架~~~~SIR!!!!
痴線!!!
我直頭見字聽聲呀
笑死我啦

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 09:25 AM 發表 查看引用來源

Give師姐一腳妙傳,又交返個波俾我 XD

有時唔開唔係因為個瓶口實,而係罌醬太精緻,唔捨得開。
但係放得太耐可能會變晒㗎喎!唔捨得都好,點都要開㗎,唔會咩浪費咗囉~~

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 08:48 AM 發表 查看引用來源
Give師姐咁有心得,教下小弟點樣打開個瓶口好喎。 XD
開唔到瓶口咪去開罐頭囉!XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 09:59 AM 發表 查看引用來源

批准,即日生效!
但唔好飲酒,酒精易燃。
酒精易燃慾火嗎??HAHA......
咁我負責測試叫女仔含啦,如果含完噴出黎既結果,酒精測試唔超標就安全啦,係嘛SIR!!!!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-22 10:26 AM 發表 查看引用來源

咁請問型爸你守邊間分局先?我估你嗰區應該好多傷者等住你去救㗎喎
佢係總部
你搵佢講:calling總部就得

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-22 10:12 AM 發表 查看引用來源

難得dragon bb第一次咁主動話想pm其他師姐喎
點可以唔比膽佢
至於你話pm我⋯我比膽你唔好p
你再係咁,SAM師兄唔PM妳,會SM妳架喇............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆