上一頁下一頁
發新話題

回想~和初戀男友第一次(新相P.1)

收藏  |  訂閱
1.7k  192.7k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-11-2 05:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:  你條仔真幸福
我呢期識埋D ABC:smile_42::smile_42::smile_42:
我發現左次次我一Q住D前男友或現任佢地隻手,佢地都好大反應。係米俾胸大既女人Q手臂唔同感覺?

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-11-2 05:44 PM 發表 查看引用來源

我發現左次次我一Q住D前男友或現任佢地隻手,佢地都好大反應。係米俾胸大既女人Q手臂唔同感覺?

緊係啦,  E WO  , ABC就話無反應組

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-11-2 05:45 PM 發表 查看引用來源

緊係啦,  E WO  , ABC就話無反應組
我試過佢地全部都會即刻望我~~~仲叫我唔好甘樣。。。。(>﹏<)

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-11-2 05:47 PM 發表 查看引用來源

我試過佢地全部都會即刻望我~~~仲叫我唔好甘樣。。。。(>﹏
:smile_45::smile_45:  俾我叫你Q實D, 轉頭捉你爆房

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-11-2 05:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_45::smile_45:  俾我叫你Q實D, 轉頭捉你爆房
我有試過放佢地手臂係中間再好用力甘夾~~*^O^*
之後佢地就會話無得食就唔好引我~~~

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-11-2 05:50 PM 發表 查看引用來源

我有試過放佢地手臂係中間再好用力甘夾~~*^O^*
之後佢地就會話無得食就唔好引我~~~

咁又係WO 我都好憎俾人引,

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-11-2 05:44 PM 發表 查看引用來源

波餅打人牙交軟

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-11-2 05:51 PM 發表 查看引用來源

咁又係WO 我都好憎俾人引,
嘿嘿嘿~~~我試過前男友因為攬住佢又俾佢摸,但又唔同佢爆房。佢嬲左我。。。。。。

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-11-2 05:53 PM 發表 查看引用來源

嘿嘿嘿~~~我試過前男友因為攬住佢又俾佢摸,但又唔同佢爆房。佢嬲左我。。。。。。

俾我直頭唔見唔理你

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-11-2 05:53 PM 發表 查看引用來源

俾我直頭唔見唔理你
甘慘。。。。。。好彩佢冇。。。。佢果時發脾四話唔理我,跟著我嗲佢叫佢唔好嬲~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆