上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.9k

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-13 11:13 PM 發表 查看引用來源

仲有下次 ?!

呢 d 野一次都嫌多 :smile_27::smile_27:
我繼續做野先, 辛苦命...............

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 11:18 PM 發表 查看引用來源

我繼續做野先, 辛苦命...............

含...辛如苦

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-13 11:03 PM 發表 查看引用來源
咁大個人第一次買新電話買到苦口苦面

如果只係唔見電話 , 區區幾千都算 , 最慘係電話入面 d 資料 , 相 , 片.... (冇閃卡 , 唔好諗錯)

唉 , 聽日返公司睇下公司部電腦有冇 backup.......屋企果 4 部電腦同屋企部 ...
我上次將電話隨手放咗係老闆房,以為唔見咗,急到喊,都係諗住啲相無哂,好唔開心。好彩之後揾返。
師兄,咁你買咗邊部?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 11:11 PM 發表 查看引用來源

What!? 冇去Taz?

無去taz, 老闆喪催。唯有放朋友飛機~

alden兄繼續加油~
小心你隻爆甲,heheee

唔俾沉....升返上去先:smile_30:

your assignment due date has expired !!! we need any update of this topic. Plz

Morning All! 師兄收工未?

I am alone in the office:smile_42:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 11:51 PM 發表 查看引用來源

我上次將電話隨手放咗係老闆房,以為唔見咗,急到喊,都係諗住啲相無哂,好唔開心。好彩之後揾返。
師兄,咁你買咗邊部?

三叔碌衫 LTE :smile_13:

謝天謝地 , 公司 server 有 copy.......

只係唔見左幾個月既相 , 好過 total lost...:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆