上一頁下一頁
發新話題

OT冇啦啦變左WC大戰 (LAST UPDATE!!! P.146 有相 睇#1post有目錄)

收藏  |  訂閱
2.3k  456.3k

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:05 AM 發表 查看引用來源
冇呀...一係佢屋企...一係我屋企...試過去日本holiday係hotel做.....
咁唔怪得啦:smile_o08:雖然係屋企以外既地方做.係危險..但我覺得間唔中一次半次(當一個月一次)係必須既..

引用:
原帖由 KL777 於 2013-6-2 01:09 AM 發表 查看引用來源
甘你bf做咩呀?即係他要識同你調情啦!:smile_o04:

佢都會kiss同摸...但好似boss咁我估唔到佢下一個step...我會high d.....

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:05 AM 發表 查看引用來源
我同佢含算唔算...
你比前奏咁既BF 佢緊high啦,重點係BF有無比夠前奏你?男人似火柴,女人一般就慢熱D

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:09 AM 發表 查看引用來源
你3樣野都未見過你點知:smile_30::smile_30::smile_30:
樣..我係你簽名相都睇到一半:smile_o06:

引用:
原帖由 kaka01 於 2013-6-2 01:10 AM 發表 查看引用來源
唔HI係唔係因為同佢做得多開始公式化左呀
可能係....好似定左一個星期上佢/我屋企做一做....

引用:
原帖由 phowong 於 2013-6-2 01:10 AM 發表 查看引用來源

咁唔怪得啦:smile_o08:雖然係屋企以外既地方做.係危險..但我覺得間唔中一次半次(當一個月一次)係必須既..
有咩suggestion:smile_13:

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 12:45 AM 發表 查看引用來源
個title咪話你知有咩睇law
係既係既:smile_13:

引用:
原帖由 phowong 於 2013-6-2 01:11 AM 發表 查看引用來源
樣..我係你簽名相都睇到一半:smile_o06:
hehe....但我mix得唔係好特別ga ja:smile_13:

出外旅行做, 一定會玩得野性D的

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-6-2 01:12 AM 發表 查看引用來源

可能係....好似定左一個星期上佢/我屋企做一做....
點解搞到好似返興趣班咁:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆