上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-13 09:34 PM 發表 查看引用來源
我話飛佢...佢可以厚顔說借多一次:smile_39:
唔巧移樹~~睇到笑左出黎

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-13 08:40 PM 發表 查看引用來源
This shit is no good try an other = TSING TAO 飲第二隻牌子試下。
你有咩巧介紹~~講真青島既酒質已大不如前

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-13 09:58 PM 發表 查看引用來源

你有咩巧介紹~~講真青島既酒質已大不如前
我果日係皇崗飲果支...得個苦字...冇酒意囉~:smile_o16:

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-13 09:28 PM 發表 查看引用來源

我甚至覺得她們連做朋友起碼的關心都無,有次,我傷心到死,好明顯是她講大話,她竟然一連幾日關機,沒有短訊,一句安慰說話都無,最後又係自己不停發短訊,Dum佢,自己都唔知點解咁賤做到。
:smile_45: 你都幾襟玩架喎

引用:
原帖由 golftin 於 2011-5-13 09:40 PM 發表 查看引用來源

有點像本地嘅,,姑爺仔

你以前份Job?

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-13 10:00 PM 發表 查看引用來源
我果日係皇崗飲果支...得個苦字...冇酒意囉~:smile_o16:
鬼咩~~通街流野~~:smile_39:

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-13 09:28 PM 發表 查看引用來源

我甚至覺得她們連做朋友起碼的關心都無,有次,我傷心到死,好明顯是她講大話,她竟然一連幾日關機,沒有短訊,一句安慰說話都無,最後又係自己不停發短訊,Dum佢,自己都唔知點解咁賤做到。
唔想回你,見你咁樣,就再傾下!你覺得除左用錢之外,你撫心自問,你有乜野吸引佢?先唔講佢呃錢先,年齡,出身,性格,文化....各式各樣都有好大問題,你屋企接受到佢?你面對到你家人,朋友,同事???
佢係唔係當你搵唔到佢既時候,到你搵到佢,問多兩問佢就發爛揸,就問你愛唔愛佢?信唔信佢?唔信就拉倒!之後就走,唔理你?又或者關機等你急,等你死去活來!
如果你信佢,愛佢,就愛人莫疑,疑人勿愛!咁辛苦做乜?好喇,到佢都覺得你好撚煩,頂你唔撚順喇,同你講,係呀,我有條仔架,仲唔只一個,咁你又點?
我無乜錢,有條女跟我,我每個月都只係俾到4000佢,買多樣野都話無錢,係架,係唔夠架,佢出面搵食好,扣仔好,我睇唔到,我一番黎,佢又交足戲,我可以點?唔要佢,搵個另一個?搵到幾時?
之前有位師兄講得好啱,依度有人駛既錢,用既感情都比你多好多,有D仲有身份,你話你唔方便講一D野,咁好難同你分析!以前依度有位情聖,我真係好撚佩服佢,我地叫佢做高總,佢就真係比你個case複雜好多,駛既錢多你好多,如果佢仲喺到同我地傾計,我諗佢會比到意見你!
無人可以捉得住你,除非你自己啦!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-13 10:02 PM 發表 查看引用來源
你以前份Job?
My尖job.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-13 09:34 PM 發表 查看引用來源
我話飛佢...佢可以厚顔說借多一次:smile_39:
用錢開頭,就用錢埋尾!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-13 10:00 PM 發表 查看引用來源
上海仔......:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆