上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.4k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 11:42 AM 發表

你試下...我唔洗睇都即彈:smile_o01:
睇下又唔洗錢嘅~~再帶十轉比你彈都得喎~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-6 11:54 AM 發表 查看引用來源

睇下又唔洗錢嘅~~再帶十轉比你彈都得喎~~
講就咁講...但係我次次都係等我班fd落刀...憐香惜玉嘛:smile_o05:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 11:50 AM 發表 查看引用來源

你又知佢地冇比我?:smile_30:
foc幫你做埋iso呀...咁我真係佩服....要跪拜你先得:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 11:59 AM 發表 查看引用來源

foc幫你做埋iso呀...咁我真係佩服....要跪拜你先得:smile_o01:
要比錢架,不過有的跟你地唔同。
未正式掛牌前既見習生係好窮,有外快賺叫到佢就一定過嚟我度過夜,佢地會成晚响我屋企進行實習,等我慢慢去調教調教,咁你話比到你既野多吖,定係比到我既野多吖,你要記住,好多紅牌都做過見習生,所以我食唔少,陪我玩成晚喎,唔係兩粒鐘喎,個個紅牌做見習生果陣都傻吓傻吓好認真架,邊有做咗紅牌之後咁偷雞架。
:smile_o13:

原來你既職業係桑拿陪瞓:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-6 12:13 PM 發表 查看引用來源
原來你既職業係桑拿陪瞓:smile_o01: :smile_o01:
屎唔屎幫你調教一吓吖!:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 12:14 PM 發表 查看引用來源

屎唔屎幫你調教一吓吖!:smile_o11:
唔屎囉.....我都中意玩D柒能濛濛既女.......太熟手既唔好反:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 11:58 AM 發表

講就咁講...但係我次次都係等我班fd落刀...憐香惜玉嘛:smile_o05:
你又黎呢套呀

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-6 12:16 PM 發表 查看引用來源

唔屎囉.....我都中意玩D柒能濛濛既女.......太熟手既唔好反:smile_o13::smile_o13:
柒能濛濛既。。。我最愛。。。英雄所見略同。。。:smile_o09:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 12:28 PM 發表

柒能濛濛既。。。我最愛。。。英雄所見略同。。。:smile_o09:
柒能濛濛

揾d弱智嘅黎搞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆