上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.1k

引用:
原帖由 marco386 於 2010-7-22 11:21 PM 發表 查看引用來源
我個SIZE 會唔會太細?
Size doesn't matter~~
要咁大做咩呢~~? 對大部分女仔而言,大/細唔係最重要架~~
實話實說,你個size唔可以話大;但都改變唔到架喎…

好微妙...以前未割果時著under睇落去冇咁凸, 依家割完睇落去好明顯 -.-

By the way, 咁多位ching d腫消哂未, 我就黎過1個月都未消哂

同埋依家著under d毛吉住仲有少少唔慣

各位Ching,
我現在就去Cut la.
希望陳醫生做得好,不會太疼。

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-23 08:55 AM 發表 查看引用來源
好微妙...以前未割果時著under睇落去冇咁凸, 依家割完睇落去好明顯 -.-

By the way, 咁多位ching d腫消哂未, 我就黎過1個月都未消哂

同埋依家著under d毛吉住仲有少少唔慣
d腫係咪好似漲左咁架?我見到d腫黑黑地色,同漲漲地
我割左第3日lu,我龜頭向上放,d毛吉住我陰莖,好難入睡
加上龜頭口果到超敏感.hi一hi超痛,見到忽肉係特別紅色,

家下反左  但係龜頭後面連住包皮個條野 腫起左   好似水腫咁

有冇事嫁??  點先可以消腫????

引用:
原帖由 marco386 於 2010-7-22 11:21 PM 發表 查看引用來源
我個SIZE 會唔會太細?
5吋定5cm?
5吋唔細喇.

冇巴打解答到我問題...

引用:
原帖由 精液射包 於 2010-7-23 02:02 PM 發表 查看引用來源

5吋定5cm?
5吋唔細喇.
長我都OK接受的
但圓周就好似好細

有冇人解答到我啊  

家下反到  但係龜頭後面連住包皮個條野 腫起左   好似水腫咁

引用:
原帖由 yuhomty1 於 2010-7-23 02:55 PM 發表 查看引用來源
有冇人解答到我啊  

家下反到  但係龜頭後面連住包皮個條野 腫起左   好似水腫咁

我睇你可能都係包皮過緊,cool 住咗,:smile_13:
你先反番去正常位置,水腫遲D都會自己消,
遲D你再試吓,如果都係咁,可能都有做手術的須要 lu

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆