上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 08:06 PM 發表

排位冇上次咁好,我今場計唔到佢點跑,但計馬我仍然鐘意..好難諗...:030:
我跟 nickypou 兄買左呢場 , e家去開飯先 , 一陣返黎....大家贏多 d :098:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 20:05 發表

師兄你頭場收左 $$ , 好旺喎 , 支持吓你先 :098:
可惜11跑第四,如不然qp都收錢,
呢場最驚隻雄威及必定好四串六穩D

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 08:08 PM 發表
各位,我睇到D野,如果冇估錯呢場應該後上馬最好,我估 4,6,9,10 都好..:025:
買多條互串先....中中中:098:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-6-13 08:05 PM 發表
頭兩場大家有無贏錢啊:071: ..................我就....又俾隻"馬威力"玩死:043: :043: :023:
好多人都中招..:025:  我只係喜歡 5好著數..:025:

第三場"即時燦爛"形勢大好:097: :071: :098: , 出閘跟"盟友"守內檔第二、三位, 入直路一衝而過:036: :122: ............Q拖"盟友""權勇駿""旅英名駒":025:

睇睇下要番4,6 W/P 腳拖9,10...:023:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-6-13 08:13 PM 發表
第三場"即時燦爛"形勢大好:097: :071: :098: , 出閘跟"盟友"守內檔第二、三位, 入直路一衝而過:036: :122: ............Q拖"盟友""權勇駿""旅英名駒":025:  
我初初都好喜歡 即時燦爛,但臨場反而麻麻..:023:

9號7.3回到9.2,

買左6號膽拖3,4,5,7 Q~

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 08:08 PM 發表
各位,我睇到D野,如果冇估錯呢場應該後上馬最好,我估 4,6,9,10 都好..:025:
3-10Q支持你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆