上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.2k

經不覺此帖已經超過一年,多謝各位師兄真誠分享心得,交流情報!
也多謝好人師兄收集情報,維護香港法治但仍給予我等滛民有一釋放心靈,舒展身心,袒胸露臀又不失斯文之處所!
感激!!!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2018-10-6 11:27 AM 發表 查看引用來源
經不覺此帖已經超過一年,多謝各位師兄真誠分享心得,交流情報!
也多謝好人師兄收集情報,維護香港法治但仍給予我等滛民有一釋放心靈,舒展身心,袒胸露臀又不失斯文之處所!
感激!!! ...
多謝炳文C兄的首席貼文,從前的我只懂去尖咀高檔泰骨,甚少留意其他區域更多的可能性。
多多趣巳令一衆C兄(包括我),暗裡著迷!:smile_o05:

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2018-10-6 11:27 AM 發表 查看引用來源
感激!!! ...
多謝炳文C兄,我都係喺呢度至發現到香港泰式推油樂趣,以前我只在泰國做過!

引用:
感激!!! ...
祝各位骨運亨通 多鹹多趣

真是多謝樓主及其他師兄分享
等小弟能在香港享受泰骨的舒服
感謝晒

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 6/10/2018 11:27 AM 發表 查看引用來源
感激!!! ...
炳文兄言之有物,帖文內容充實,呢度嘅網友識得分,當然支持啦!

依法辦理

昨晚1樓粥店,純正都無朋友

引用:
感激!!! ...
多謝炳文兄,小弟當年都系多得你嘅提示,先致享受到天使呢part2,其實之前第二間幫趁過,吾敢肯定,怕唐凸佳人
炳文兄繼續出多的好介紹🙏🙏

引用:
原帖由 cola1915 於 2018-10-8 12:51 PM 發表 查看引用來源
昨晚1樓粥店,純正都無朋友
無期望,無失望!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆