上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.5k

引用:
原帖由 GrandCarousel 於 2017-10-8 01:32 AM 發表 查看引用來源

多謝對我女人既讚美,不過今日行街都未見到呢個brand既shop,上網揾亦見唔到香港有shop,可能下次去旅行先買到了。
香香,妳只係普通一件tee同短褲都著得咁sexy,妳老公真係爽。
呢個brand係北美品牌,所以香港沒架. 不過你可以喺佢哋個website到order, 好快ship到過來. 你order俾你太太佢收到一定開心死佢 ^^

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-10-8 06:37 AM 發表 查看引用來源
咁著,香香老公反而唔介意...下體現哂型啊,對波又比件小背心包到...總之係好誘人啦!香香咁壓住xx隻手背,咁佢冇動作嗎?只是享受比你柔軟嘅下體幫佢手背做按摩? 咁你有冇玩到下體水浸,底底濕哂先?
我平時喺屋企都係咁穿,同上次開party一樣,所以可能老公沒為意.
下面俾一個男人咁樣壓住喎....我條褲仲要咁薄,你話會唔會濕丫啦

真係有定力都會失守

引用:
原帖由 Timbuktu2 於 2017-10-8 08:41 PM 發表 查看引用來源

呢位人兄我唔知你咩居心,香香有幾張相俾版主pm警告話佢lace同濕咗�底褲太透,疑似露毛露下體。我自己過來人啱啱俾人ban完,所以係我提議佢delete咗嗰幾張相,所以唔知就唔好亂講 ...
依位哥仔你係未精蟲上腦呀,噏得出就噏!你話我約佢唔到先唱佢,咁你叫佢放啲pm出嚟睇下我有冇pm過佢?有我咪認囉!不過唔好同我講話佢已經delete咗啲pm喎!佢放到上嚟嘅我即刻同佢講sorry又幾咁閒吖

你咁攪XX成晚瞓唔入眼wo

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-7 09:26 PM 發表 查看引用來源
自從同老公一齊直到結婚之後,我已經比起以前收心養性咗,但係有時候都會心癢,偷偷哋想引下身邊嘅人,蝕底下,俾佢哋"唔覺意"非禮下...

記得較早前我其中一個post提及過有一次襯喺朋友屋 ...
你曳曳啦

玩野行完d

引用:
原帖由 Timbuktu2 於 2017-10-8 16:59 發表 查看引用來源
幾時用你個tripod影下自己做yoga嘅樣俾我哋睇啫。。。。
Tim兄,你終於再現身^^

引用:
原帖由 Commencal 於 2017-10-8 21:54 發表 查看引用來源

依位哥仔你係未精蟲上腦呀,噏得出就噏!你話我約佢唔到先唱佢,咁你叫佢放啲pm出嚟睇下我有冇pm過佢?有我咪認囉!不過唔好同我講話佢已經delete咗啲pm喎!佢放到上嚟嘅我即刻同佢講sorry又幾咁閒吖
人妻開心些牙,大家開開心心捧場,真真假假,又何必深究呢?唔好攪串個party,一陣大家都冇得玩^^
香香,不如你開班教yoga,呢度報名實爆場^^

香香咁磨發,使唔使3秒出水?:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆