上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.9k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-13 10:50 PM 發表 查看引用來源
星期五晚呢度水靜河飛,個個出晒去玩。

玩!? 我開緊工呀:smile_45:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 10:53 PM 發表 查看引用來源

玩!? 我開緊工呀:smile_45:
唔係講你呀師兄,知道你今晚要通頂。
我講其他人。

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 10:52 PM 發表 查看引用來源

我現在都想有人請我House Wine + Coffee + Dinner, 現在通頂工作才剛開始:smile_27:
加油!我啱啱ot完,依家返屋企啦。最後都無happy hour~

I am here too!

Add oil ar CHing!

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-13 10:55 PM 發表 查看引用來源

我講其他人。

我都無得玩,依家返屋企瞓覺了…
攰… 死…

咁大個人第一次買新電話買到苦口苦面

如果只係唔見電話 , 區區幾千都算 , 最慘係電話入面 d 資料 , 相 , 片.... (冇閃卡 , 唔好諗錯)

唉 , 聽日返公司睇下公司部電腦有冇 backup.......屋企果 4 部電腦同屋企部 server 都冇 keep copy , 呢次真係大 x 穫

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-13 10:55 PM 發表 查看引用來源

我講其他人。

哈哈, 其他人開心緊

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 11:01 PM 發表 查看引用來源

我都無得玩,依家返屋企瞓覺了…
攰… 死…

What!? 冇去Taz?

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-13 11:03 PM 發表 查看引用來源
咁大個人第一次買新電話買到苦口苦面

如果只係唔見電話 , 區區幾千都算 , 最慘係電話入面 d 資料 , 相 , 片.... (冇閃卡 , 唔好諗錯)

唉 , 聽日返公司睇下公司部電腦有冇 backup.......屋企果 4 部電腦同屋企部 ...
師兄下次要小心D呀!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 11:12 PM 發表 查看引用來源

師兄下次要小心D呀!

仲有下次 ?!

呢 d 野一次都嫌多 :smile_27::smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆