上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.4k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-6 11:32 AM 發表 查看引用來源

有呀~~不過唔係你揀~~係你老細揀埋比你喎~~:smile_45:
貓爺都唔係同我老細去食...你講咩呀...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 11:20 AM 發表 查看引用來源

:smile_o03: ...我咁有心約你...你竟然佳人有約...:smile_o08:
唔駛揾食咩!我而家都唔玩SN既,我想揾人陪咪直接叫啲女女出嚟囉。
你約我做乜啫?揾青島啦!
:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

帶埋亞輝去做書童麻~~:smile_30:
妖!

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 11:34 AM 發表

唔駛揾食咩!我而家都唔玩SN既,我想揾人陪咪直接叫啲女女出嚟囉。
揾我坐枱呀~~:smile_35:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 11:34 AM 發表

貓爺都唔係同我老細去食...你講咩呀...:smile_o01:
咪講腩緊d至咸飯局囉~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-6 11:41 AM 發表 查看引用來源

你試下...我唔洗睇都即彈:smile_o01:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 11:34 AM 發表 查看引用來源

人生...有幾多個十年...直接埋牙...我香港夠有啦...洗西上去咩...上去做咩...因為正常既女比唔到你既野上面既女比到你...唔係我洗西上去玩...係咪?:smile_o11: :smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-6 11:41 AM 發表 查看引用來源

做書童。。。:smile_13:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-6 11:43 AM 發表 查看引用來源

人生...有幾多個十年...直接埋牙...我香港夠有啦...洗西上去咩...上去做咩...因為正常既女比唔到你既野上面既女比到你...唔係我洗西上去玩...係咪?:smile_o11: :smile_o01:
你又知佢地冇比我?:smile_30:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-6 11:49 AM 發表

做書童。。。:smile_13:
我超咗齡喎~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆