上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.1k

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-22 12:05 AM 發表 查看引用來源

紅哂-->好紅就發炎,會痛的
腫腫地-->正常,因為有排都未完全消腫少少痛-->又熱又痛(掂一掂)-->發炎
痕痕地-->多細菌/埋緊口-->唔知你邊樣
黃色-->分泌物(唔痛)/膿(痛)

係康復緊定係惡化緊我都唔係好識睇, ...
我想問呢@@
我割了第2日,我龜頭柯尿果個位,姐係個龍龍果個位同下小小,好敏感(一掂到佢就痛),我見到d色比較紅,而且柯尿間唔中有小小痛,係龜頭口個位.
但係其他位置就粉粉地色,而且冇咩點敏感法.
唔知咁樣算唔算正常,姐係所講既未適應呢?

有冇師兄有青年/成人割包皮o既短片?:smile_41:

引用:
原帖由 progg 於 2010-7-22 01:13 PM 發表 查看引用來源

我想問呢@@
我割了第2日,我龜頭柯尿果個位,姐係個龍龍果個位同下小小,好敏感(一掂到佢就痛),我見到d色比較紅,而且柯尿間唔中有小小痛,係龜頭口個位.
但係其他位置就粉粉地色,而且冇咩點敏感法.
唔知咁樣算唔算正 ...
都正常的,因D皮膚太嫩了,之前有皮包保護住,而家無咗,緊係唔慣啦:smile_13:
比D時間適應啦:smile_13:

我想問
我16歲  扯個時只係得5吋 而且直莖都唔係好長
係包莖

洗唔洗割? 係咪包皮搞到發唔到育?

唔該哂 咁多位~ 要一個月咁耐-_-

引用:
原帖由 marco386 於 2010-7-22 07:50 PM 發表 查看引用來源
我想問
係包莖

有無人可以幫到我?

引用:
原帖由 marco386 於 2010-7-22 08:16 PM 發表 查看引用來源
有無人可以幫到我?
影響發育就未必會;但係包莖就最好做手術喇

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-22 08:25 PM 發表 查看引用來源

影響發育就未必會;但係包莖就最好做手術喇
我唔知點同屋企人開口好..

引用:
原帖由 marco386 於 2010-7-22 09:05 PM 發表 查看引用來源
我唔知點同屋企人開口好..
照直講啦
阿爸阿媽會明架~~
or 話JJ唔舒服要去睇醫生lor~~

引用:
原帖由 marco386 於 2010-7-22 07:50 PM 發表 查看引用來源
我想問
係包莖

我個SIZE 會唔會太細?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆