上一頁下一頁
發新話題

[其他及另類] 〔新鮮出爐〕【04月21日】Windows XP 翻版變正版 09年最新破解 只須需時1秒鐘

收藏  |  訂閱
2.0k  483.8k

Thanks a lot !

引用:
原帖由 eslam 於 2009-3-11 02:41 PM 發表 查看引用來源
sorry! what i mean is when i try to downloan CCracker 1.31 , and the computer appear a massage said :"Can't copy the file: Cannot read the source file or disk." i try to save it so many times already, ...
我都係咁情況:smile_27:

2009年03月14日檢查線:
可更新、可通正版驗證

我都係話存 取唔到...點解..thx

我亦是下載不了, 即使跟隨着所有指示也不行, 煩請樓主協助~

2009年03月15日檢查線:
可更新、可通正版驗證

引用:
原帖由 ak47ak47ak47 於 2009-3-15 03:01 AM 發表
我都係話存 取唔到...點解..thx
引用:
原帖由 edwinlam 於 2009-3-15 01:47 PM 發表
我亦是下載不了, 即使跟隨着所有指示也不行, 煩請樓主協助~
先關防毒..
講了好多次還是有人問:smile_27:

引用:
原帖由 chanyc0114 於 2009-3-15 02:58 PM 發表 查看引用來源

先關防毒..
講了好多次還是有人問:smile_27:
關左防毒都down唔到:smile_13:

正是呀~ 但我睇到左邊那個HOW TO DOWNLOAD的小格跟你示範不同: 我係Disable DAP, 可能有關, 樓主, 怎麼辦?

引用:
原帖由 edwinlam 於 2009-3-15 05:55 PM 發表 查看引用來源
正是呀~ 但我睇到左邊那個HOW TO DOWNLOAD的小格跟你示範不同: 我係Disable DAP, 可能有關, 樓主, 怎麼辦?
DAP..咩黎
未聽過:smile_41:
(唔通係Download Accelerator Plus?)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆