上一頁下一頁
發新話題

有時間,入來和我pipi吹下水la~~

收藏  |  訂閱
5.0k  122.6k

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-25 12:27 PM 發表 查看引用來源

應該問'靚女~~請問幾多位呀~~ '
今時今日你果D服務態度點得呀?:096: :096:
我份人好老實, 唔會輕易叫人靚女架~ 叫左靚女就要負責住架喇:071: :071:

引用:
原帖由 李大我 於 2009-4-25 12:25 PM 發表 查看引用來源

當然慶啦:046:
不過冇佢符:023: 睇開 d , pipi
又要一個人在家發霉~~:043: :043:

引用:
原帖由 ivancheung0824 於 2009-4-25 12:28 PM 發表 查看引用來源

我份人好老實, 唔會輕易叫人靚女架~ 叫左靚女就要負責住架喇:071: :071:
最多我唔使你負責任lor~~:027: :027:

Hello~~

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-25 12:29 PM 發表 查看引用來源

又要一個人在家發霉~~:043: :043:
靚女唔怕霉:096: 只怕煩姐:131:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-25 12:30 PM 發表 查看引用來源

最多我唔使你負責任lor~~:027: :027:
咁你形容下自己有幾靚先~~:041:

引用:
原帖由 QQ22 於 2009-4-25 12:30 PM 發表 查看引用來源
Hello~~
Hello~~~nice to meet you~~~qq

引用:
原帖由 ivancheung0824 於 2009-4-25 12:32 PM 發表 查看引用來源

咁你形容下自己有幾靚先~~:041:
你落大家獲叫個豬扒飯咪知我幾正lor~~:096: :096:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-25 12:34 PM 發表 查看引用來源

你落大家獲叫個豬扒飯咪知我幾正lor~~:096: :096:
多汁肉厚, 依家唔肚餓, 一陣先拎出黎叮返熱:096: :096: ,

引用:
原帖由 ivancheung0824 於 2009-4-25 12:36 PM 發表 查看引用來源

多汁肉厚, 依家唔肚餓, 一陣先拎出黎叮返熱:096: :096: ,
擺得耐可以驅風tim ar~~:096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆