上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.9k

引用:
原帖由 ~小幽~ 於 2009-2-1 11:25 PM 發表 查看引用來源

SORRY.....我唔POST露點相架~
哈哈哈~真係~唔好厄我喎~
你可以 (問) 曹長 我對囡囡 尊重和喊濕 成正比理。

今晚 獎門人 好好睇 :096:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-2-1 11:28 PM 發表 查看引用來源

你可以 曹長 我對囡囡 尊重和喊濕 成正比理。

今晚 獎門人 好好睇 :096:
哈哈哈哈~OK~
冇呀~唔想睇~

引用:
原帖由 ~小幽~ 於 2009-2-1 11:31 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈~OK~
冇呀~唔想睇~
有什麼電睇喜歡睇 :023:  分享下

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2009-2-1 01:03 PM 發表 查看引用來源

唔該曬, 公道自在人心, 洗乜理佢丫, 最好佢每5分鐘入黎一次當推post:096:
又係喎~當係推post都得喎~:097:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-2-1 11:43 PM 發表 查看引用來源

有什麼電睇喜歡睇 :023:  分享下
電視定電影先~

引用:
原帖由 開心HAPPY 於 2009-1-31 11:13 PM 發表

喂~~~~師兄~你玩還玩,玩埋人地個老母就唔好啦
咁趴街既事你都做既,我諗最反骨既人都應該係你自己啦......有本事既就用自己真樣做ICON啦....查到你IP就知死,咁撚鍾意玩野丫喇...到時咪睇下點丫..?本小姐最鍾意同 ...
你個八妹仔, 枉我仲當你係新抱仔咁睇, 而家咁大聲同我講野, 我唔係聾架, 我而家咪用自己個真樣做 icon 囉, 不如加埋你啦.

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-1-31 09:08 PM 發表

這是 KURURU 地區 (chris 媽打 唔好在此為你個仔賣 sex party 廣告)  :cool:  

你有種 :081:  便入我的POST吹 + 加入 [野氏家族] 玩野 :005:

另外,我已經 copy 了你的 icon 相。放在我的檔案內好好收起 ...
都係野O仔有我老人家心, 抵錫 :084:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2009-2-1 01:15 PM 發表

你仇家冇我咁多, 放心:071:  
鬼咩, 我個衰仔又真係好鬼死多仇家, 我老人家擔心嘛, KURURU 大可放心, 因為你冇我個衰仔咁賤咁多仇家 :006:

引用:
原帖由 開心HAPPY 於 2009-2-2 12:01 AM 發表 查看引用來源
又係喎~當係推post都得喎~:097:
咪係:096:

搬屋大作戰成功...............
以後可以唔使潛咁耐水囉...
hehe:097: :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆