上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 04:03 PM 發表 查看引用來源

原來師兄都堅鐘意聽歌.
非常好啊,感情有些舒發既地方呢~
但我老餅,已不合時宜,所以呢度啲後生女只能留給他人。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 10:41 AM 發表 查看引用來源
愛,真的不要太遲.今早聽來消息,一位我很尊敬的長輩走了.說坦白,他沒有教我什麼做人道理,又或學識上既得著.相反,我壞既野,都係跟佢學,唱K,飲酒,溝女,劈酒,猜枚等等.大家每日工作忙碌,都記緊要關心身邊既人呢.
(其實我 ...
都係要珍惜擁有…記起想見既人,就約出來見下。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 12:17 PM 發表 查看引用來源

或野已有?????????水洗都唔清啊!Wakaka...
Sam師兄,係咪有野分享…? 哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 04:24 PM 發表 查看引用來源

唔係喎.成日得我同你2條麻甩佬.
我金田7直覺講我知,好似係數字兄約左人妻咁,搞到無人上黎喎
你金田七,加我成碌7,哈哈!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-17 04:59 PM 發表 查看引用來源

噫,咁啱講我?昨晚開夜,今日唔返工。而家和妻子下午茶,然後諗住去Sogo睇下…
睇下有無靚女大平賣?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-17 05:03 PM 發表 查看引用來源

Sam師兄,係咪有野分享…? 哈哈。
邊有咁多故事呢?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 03:19 PM 發表 查看引用來源

在夜闌人靜以後 燭光都再沒情調
是否可笑過去了的一分一秒
有你分享過的 我才感到重要

對酒當歌的心誰人知 難道要我告訴我自己知
逝去一首首歌 彷似一聲聲諷刺 
難道這個世界無人知
Sam 兄今日咁有mood ! 

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-11-17 06:17 PM 發表 查看引用來源

Sam 兄今日咁有mood ! 
哈哈...人逢喜事嘛!今日我跟我女神傾得很開心。XDDD!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 08:33 PM 發表 查看引用來源

Sam師兄加油啊。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 08:33 PM 發表 查看引用來源

怪不得之sam師兄咁開心啦!原來有女神相伴,嘻嘻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆