上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.8k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 07:04 AM 發表 查看引用來源

我仲有罌士多啤利醬未開。XD
師兄,士多啤梨果J再加白色奶夾住好食喎.
果件奶JAM多放入口爆D奶出黎漏住滴,感覺好juicy架,正.

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-22 01:21 AM 發表 查看引用來源

比膽你去PM
至於jj出左黎就⋯
唔使喇,出左黎既野我地男人識塞返入去架,放心.
咩話?又出左黎?咁唯有8隻腳,8隻半,8隻腳,8隻半,8隻腳,9隻,8隻腳.......

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 08:48 AM 發表 查看引用來源
Give師姐咁有心得,教下小弟點樣打開個瓶口好喎。 XD
講到開醬呢啲嘢,我邊有心得先得㗎!屋企都無人食,所以都真係無乜點食過喎!

不如等你話我知你平時食開邊款仲好啦,聽講花生醬呢樣嘢,都有分粗幼㗎喎,你又喜歡邊款呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-22 08:52 AM 發表 查看引用來源

唔怪之得咁胸狠啦,黎緊呢個summer型爸你同SAM師兄已經入左圍,睇得出無P圖之前亦無去韓國添.
我呢d二打六唔緊要,最緊要識報告總台。最緊要睇下邊三個虎虎來擔正南山三虎虎。

而男主角已經搵左,分別係田心分局既Sam隊長,慈雲山分局既數字隊長同銅鑼灣分局既Dragon隊長。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-22 09:03 AM 發表 查看引用來源

講到開醬呢啲嘢,我邊有心得先得㗎!屋企都無人食,所以都真係無乜點食過喎!

不如等你話我知你平時食開邊款仲好啦,聽講花生醬呢樣嘢,都有分粗幼㗎喎,你又喜歡邊款呢?
Give師姐一腳妙傳,又交返個波俾我 XD

有時唔開唔係因為個瓶口實,而係罌醬太精緻,唔捨得開。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-21 10:52 PM 發表 查看引用來源

Sam隊長,over!!!
呢度有罌花生醬等你用鐵筆破開呀!!! :p
只得花生醬我唔多喜歡,奶醬就覺得好味啲。XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-21 11:13 PM 發表 查看引用來源

「Sam隊長!!!罌花生醬就來笑死,非常危急!!!唔得喇!!我得支牙籤都試下破唔破得開喇~~over」

師姐請收PM XD
只要有恆心,鐵柱磨成針。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-22 09:34 AM 發表 查看引用來源

只得花生醬我唔多喜歡,奶醬就覺得好味啲。XD
唔覺得好黏口咩?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-21 11:42 PM 發表 查看引用來源

你開花生醬,我地食花生XD
兩粒果隻可以嗎?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 09:07 AM 發表 查看引用來源

我呢d二打六唔緊要,最緊要識報告總台。最緊要睇下邊三個虎虎來擔正南山三虎虎。

而男主角已經搵左,分別係田心分局既Sam隊長,慈雲山分局既數字隊長同銅鑼灣分局既Dragon隊長。
可唔可以調去中環老蘭分局SIR!!!!
聽講果度災情好嚴重架,尤其節假日,真係調晒D消防員去應付都唔夠調架~~~~SIR!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆