上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  113.2k

引用:
原帖由 easydell 於 2011-5-21 11:56 PM 發表 查看引用來源

有呀~~~你買咖啡同奶茶~~再自己溝埋~咁咪有囉:smile_o01:
我有試過的.. 飲左奶茶.. 好似唔夠精神.. 再買罐鴛鴦.. 個陣時俾同事見到我咁的舉動.. 立即 O 左咀問我做咩唔一開始買鴛鴦飲

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-21 11:56 PM 發表 查看引用來源

要我招呼南非人 我自己都好驚架:smile_o08:
不過接受過教育既南非人都無咩野既~~最多係串dd

引用:
原帖由 easydell 於 2011-5-21 11:54 PM 發表 查看引用來源
原來係咁~~~~~再唔係去太古坊~~~:smile_o01:
吾洗啦 又吾係要特登識:smile_o13:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-21 11:56 PM 發表 查看引用來源

要我招呼南非人 我自己都好驚架:smile_o08:
點解南非人會驚 D ?

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-21 11:56 PM 發表 查看引用來源

我同你情況一樣.. 不過我以前有玩 pen friend.. icq 年代會識左好多東南亞講英文的女仔
有一個仲當佢係妹.. 可惜最近佢工作忙.. 斷左聯絡傾計 lu ~
好耐無掂LU:smile_o13:

引用:
原帖由 easydell 於 2011-5-21 11:57 PM 發表 查看引用來源
不過接受過教育既南非人都無咩野既~~最多係串dd
咁又吾係既 真係發起脾氣上黎 好似會殺人咁:smile_o08:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-21 11:57 PM 發表 查看引用來源

我有試過的.. 飲左奶茶.. 好似唔夠精神.. 再買罐鴛鴦.. 個陣時俾同事見到我咁的舉動.. 立即 O 左咀問我做咩唔一開始買鴛鴦飲
朝早多數飲咖啡會好好多~~飲奶茶多數係食lunch先飲~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-21 11:57 PM 發表 查看引用來源

點解南非人會驚 D ?
我老闆個時直情同我講 如果我可以係南非間公司個條街 落去行個圈而可以咩事都無既話 比一百萬我TIM呀:smile_o10:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-21 11:59 PM 發表 查看引用來源

咁又吾係既 真係發起脾氣上黎 好似會殺人咁:smile_o08:
Ooooo...so sad..

我好似搭唔到嘴:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆