上一頁下一頁
發新話題

有時間,入來和我pipi吹下水la~~

收藏  |  訂閱
5.0k  122.7k

引用:
原帖由 ivancheung0824 於 2009-4-25 12:04 PM 發表 查看引用來源

:096: :096: :096: 吹多幾次水, msn都唔駛開
岩la~~入來冲冲水ar~~伙計~~~:096: :096:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-25 11:53 AM 發表 查看引用來源
好乸慶呀~~~人地放假就落雨雨~~:046: :046:
有無搞搞乜錯呀~~~:029: :029:
唔好:029: , 希望下次唔落

姐姐今日一定有節目喇~~
唔係點會say完個早就唔見人呢?
我今天本來都有節目ga~~~
但現現在取消晒la~~~:029: :029:
咦~~~~奇怪~~~點解小B哥哥今日都係say完個早就唔見人ga呢?:025: :025:
今晚拷問下佢先~~:096: :096:

引用:
原帖由 李大我 於 2009-4-25 12:13 PM 發表 查看引用來源

特登今天放假就落雨,你話慶5慶?:026:

引用:
原帖由 李大我 於 2009-4-25 12:13 PM 發表 查看引用來源

連續十晚八晚你得5得呀~~大我哥哥~~:096: :096:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-25 12:07 PM 發表 查看引用來源

岩la~~入來冲冲水ar~~伙計~~~:096: :096:
開咩茶, 幾多位, 駛唔駛炒碟粉先?

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-25 12:18 PM 發表 查看引用來源

特登今天放假就落雨,你話慶5慶?:026:
當然慶啦:046:
不過冇佢符:023: 睇開 d , pipi

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-25 12:20 PM 發表 查看引用來源

連續十晚八晚你得5得呀~~大我哥哥~~:096: :096:
咩十晚八晚得唔得先, pipi 妹妹:025: :071:

引用:
原帖由 ivancheung0824 於 2009-4-25 12:22 PM 發表 查看引用來源

開咩茶, 幾多位, 駛唔駛炒碟粉先?
應該問'靚女~~請問幾多位呀~~ '
今時今日你果D服務態度點得呀?:096: :096:

引用:
原帖由 李大我 於 2009-4-25 12:26 PM 發表 查看引用來源

咩十晚八晚得唔得先, pipi 妹妹:025: :071:
你下便寫ga ma~~~:027: :027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆