上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  48.1k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-27 04:03 PM 發表 查看引用來源

今個假期,我會盡量自己休息
依家食個下午茶先啦:smile_40:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-27 11:03 AM 發表 查看引用來源

被砌生豬肉Haahahhahahahaha被砌生豬肉
講真,肥佬佢放我唔怪佢,試問人誰無屁呢?
但唔得放完就走囉,仲要跟手有靚女入黎嘛.
你知唔知我當時幾想講佢知,果個屁唔係我放架?但證據呢?唯有我放一個屬於自己既先可以證明到,仲要佢索清楚至可以..........
但咁樣,太重口味喇...........
唯有硬食喇.:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-27 11:41 AM 發表 查看引用來源

食左佢啦。。呢個情況冇人信5係你放架。。係我就出。(車立)扮無知啦。。xddd
HAHA.......最慘個女仔係認為我.呢D人證物證俱在.

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-3-27 11:43 AM 發表 查看引用來源
幾時有更新?有性愛場面睇?寫下女角做愛的心情呢?
師兄,不如你寫下你既奇遇黎好喎.

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-27 04:04 PM 發表 查看引用來源

呢度小cmiu?又有故事聽
無呀,好平凡……😂😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-27 04:08 PM 發表 查看引用來源

講真,肥佬佢放我唔怪佢,試問人誰無屁呢?
但唔得放完就走囉,仲要跟手有靚女入黎嘛.
你知唔知我當時幾想講佢知,果個屁唔係我放架?但證據呢?唯有我放一個屬於自己既先可以證明到,仲要佢索清楚至可以..........
但 ...
可能靚女都放左,順手瀨埋你😂😂😂

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-3-27 01:34 PM 發表 查看引用來源

咁情形解釋重差。硬食…
HAHA.....無,我無解釋.我爭左未了住鼻屎問佢望咩

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-27 01:37 PM 發表 查看引用來源

哈哈,咁黑仔😂
唔靚女都唔緊要,最慘靚嘛.
難得有靚女望下:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 活死男 於 2018-3-27 02:50 PM 發表 查看引用來源
以前唔好講啦,講下近來啦,最近係到做左個小師妹私人教練,主力鼓勵佢修身同比少少 program佢練跑,希望未來跑到個好成績。
今日出左第一個成績表,一個月減左1.7kg達標有突,大家都好開心。
跑步我就唔會定好高要 ...
嘩,師兄有艷遇喎,係唔係跑上山,回氣時樹底下,草叢裡抖先?
佢減果1.7KG,係跑返黎,定做其他野出汗返黎架??
我上年一個月都減7磅,可能就係少左個師妹一齊練:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 活死男 於 2018-3-27 02:50 PM 發表 查看引用來源
以前唔好講啦,講下近來啦,最近係到做左個小師妹私人教練,主力鼓勵佢修身同比少少 program佢練跑,希望未來跑到個好成績。
今日出左第一個成績表,一個月減左1.7kg達標有突,大家都好開心。
跑步我就唔會定好高要 ...
邊個小師妹咁幸福?有私人貼身教練操!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆