上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.6k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 03:01 PM 發表 查看引用來源

係架,即男人最叻果句:我諗住同妳做朋友喳. (點知係度灌酒)
我一開始都無諗,所以啫土文風度,見熱咪除衫囉. ( 點知係除埋人地件衫)
我都唔send pm既. (點知狂收pm )
我好少出黎見人架. ( 點知就會講睇下戲 ...
口不對心邊個勁?我勁啲!哈哈。。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 03:04 PM 發表 查看引用來源

下,我無,我出野,係會繼續抽插,當佢以為我出左停晒要回氣.我又會間唔中仲拮多佢兩野等佢驚叫:smile_30::smile_30:
師兄呢招才夠吸引啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 03:05 PM 發表 查看引用來源

師兄多謝你.我慣左唔開心,係夜欄人靜時先黎料.
而家,我只想有人陪我嘻嘻哈哈.
在夜闌人靜以後 燭光都再沒情調
是否可笑過去了的一分一秒
有你分享過的 我才感到重要

對酒當歌的心誰人知 難道要我告訴我自己知
逝去一首首歌 彷似一聲聲諷刺 
難道這個世界無人知

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 03:11 PM 發表 查看引用來源

口不對心邊個勁?我勁啲!哈哈。。。
我一早知你勁,你快D講呢度邊個人妻最正.
點解近排咁靜?係唔係俾你搞到瞓晒仲未落到床??

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 03:12 PM 發表 查看引用來源

師兄呢招才夠吸引啊!
係,小弟師承春代宗師,呢招叫吋勁:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 03:48 PM 發表 查看引用來源

我一早知你勁,你快D講呢度邊個人妻最正.
點解近排咁靜?係唔係俾你搞到瞓晒仲未落到床??
無啲咁嘅樹,人妻各有各忙唔關我樹,或者你可祈求一下願樹許。XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 03:50 PM 發表 查看引用來源

係,小弟師承春代宗師,呢招叫吋勁:smile_34::smile_34:
我通常一開始時才會用吋勁,最後時只懂大大氣,直至筋疲力盡,躺臥在女人身上去喘氣。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 03:19 PM 發表 查看引用來源

在夜闌人靜以後 燭光都再沒情調
是否可笑過去了的一分一秒
有你分享過的 我才感到重要

對酒當歌的心誰人知 難道要我告訴我自己知
逝去一首首歌 彷似一聲聲諷刺
難道這個世界無人知
原來師兄都堅鐘意聽歌.
非常好啊,感情有些舒發既地方呢~

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 03:53 PM 發表 查看引用來源

無啲咁嘅樹,人妻各有各忙唔關我樹,或者你可祈求一下願樹許。XD
唔係喎.成日得我同你2條麻甩佬.
我金田7直覺講我知,好似係數字兄約左人妻咁,搞到無人上黎喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 04:24 PM 發表 查看引用來源

唔係喎.成日得我同你2條麻甩佬.
我金田7直覺講我知,好似係數字兄約左人妻咁,搞到無人上黎喎
噫,咁啱講我?昨晚開夜,今日唔返工。而家和妻子下午茶,然後諗住去Sogo睇下…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆