上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.8k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-21 11:39 PM 發表 查看引用來源

型爸師兄等等!

為咗提高成功機會,攞我呢個“牙籤弩”去助攻,聽講鐵罐都射得穿。~~over.
「牙籤弩」都有,慈雲山分局既數字隊長不愧為「牙籤佬」!

引用:
原帖由 PeanutButter12 於 2017-6-22 12:15 AM 發表 查看引用來源

Mission Failed!!!
總台,我支牙籤斷埋,得返條牙線。慈雲山分局數字隊長上前增援。而家交返個長俾佢。我同其他兄弟d花生又食晒,收隊,good luck!

引用:
原帖由 PeanutButter12 於 2017-6-22 12:15 AM 發表 查看引用來源

Mission Failed Again!!!
總台,慈雲山牙籤佬都破唔開。銅鑼灣分局「J神bb」Dragon隊長前仆後繼上陣繼續嘗試破開個罌。J神bb都係攞左枝牙籤出來…………更正,係真J呀!睇到呢度我唔敢再睇,收隊,good luck!!!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-22 12:56 AM 發表 查看引用來源
食花生笨唔係咁樣架~~~~
型爸數字兄,不如俾我試下.
我地唔好用鐵筆同牙籤,用J去同花生醬MIX埋一齊,可能會有妙不可言既功效.
對唔住,個keyboard出字有問題,唔係用J,我想講用果JAM.唔知點解打唔到AM,又唔敢PM,家陣得 ...
Mission Accomplished!!!

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-21 11:42 PM 發表 查看引用來源

你開花生醬,我地食花生XD
我仲有罌士多啤利醬未開。XD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-21 11:42 PM 發表 查看引用來源

得個十個帖,實在太小兒科。聽講有個大成就睇五百個帖,話唔定加倍人工…
老細反應:「你呢d人才,我地留你唔住。請你另謀高就……」

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 07:04 AM 發表 查看引用來源

我仲有罌士多啤利醬未開。XD
乜突然間多走晒啲花生醬同士多啤梨醬出嚟㗎!咁請問開到未呢!新鮮開嘅,應該特別好味,嗱,唔好一次過食晒喎,要慢慢品嘗,一定越食越好味㗎。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-6-22 01:23 AM 發表 查看引用來源
一個下奏無睇
你地d灌救呀,over over真係笑死我
花生醬~~我都幾鍾意食架
唔知師兄們鍾唔鍾意呢?xdd
有傳開拍《烈火雄心之浴火重生》,講返南山三虎虎既激勵性故事。所以而家warm up下入下戲等埋位casting。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-22 07:51 AM 發表 查看引用來源

乜突然間多走晒啲花生醬同士多啤梨醬出嚟㗎!咁請問開到未呢!新鮮開嘅,應該特別好味,嗱,唔好一次過食晒喎,要慢慢品嘗,一定越食越好味㗎。
Give師姐咁有心得,教下小弟點樣打開個瓶口好喎。 XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 08:45 AM 發表 查看引用來源

有傳開拍《烈火雄心之浴火重生》,講返南山三虎虎既激勵性故事。所以而家warm up下入下戲等埋位casting。
唔怪之得咁胸狠啦,黎緊呢個summer型爸你同SAM師兄已經入左圍,睇得出無P圖之前亦無去韓國添.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆