上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.5k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-11-4 11:26 AM 發表 查看引用來源
早晨各位....多咗位師姐喎...:smile_38:
肥仔..去左邊..失Q蹤:smile_o04:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-4 11:29 AM 發表 查看引用來源
今日終於輪到5同941開車喇~大戶就係咁樣部署架喇:smile_38: :smile_38: :smile_38:
是但一隻,如半年見100,我請光朱K.

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-4 11:34 AM 發表 查看引用來源

而家有D肚餓
有冇玩馬

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-4 11:27 AM 發表 查看引用來源
阿龍E,有女响度你又扮純情呀 你嗰四大美人呢:smile_35:
依家得番兩個~巧產呀:smile_19:

你有矛睇我為你做既->1051龍行報告呀:smile_46:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-4 11:28 AM 發表 查看引用來源

下....佢係玩5P
係分開搵架~吾係一次過呀:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-4 11:22 AM 發表 查看引用來源
早晨,7妺 飛龍係多聲道廣播...佢個人好nice架:smile_38:
射射:smile_o05: Y哥昨晚爆到痴九線:smile_22: 有冇W:smile_44:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-11-4 11:01 AM 發表 查看引用來源

老婆呢個星期返左老家... 聽日就返黎.....

要玩就今晚啦. :smile_38:

其實... 水圍有咩地方可以玩得安全呀...:smile_44:
我呢個星期唔得喇, 晚晚都趕貨, 晚晚都十一二點先走 :')

皇光水圍我真係未玩過, 正乜正物都未去過, 我只知返廣州玩最安全

引用:
原帖由 pronto 於 2010-11-4 11:28 AM 發表 查看引用來源

您唔好同我講您係師兄呀.....:smile_40::smile_40:
就算係師兄都吾出奇丫:smile_14:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-4 11:28 AM 發表 查看引用來源
佢依家冇興趣拍拖,一黎就結婚洞房
睇緣份啦:smile_46:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-4 11:37 AM 發表

係分開搵架~吾係一次過呀:smile_35:  
你唔係話男人鐘意咩:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆