上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.2k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-15 12:20 發表 查看引用來源
可能是吧?我是有很多朋友,可是他们都没有要追求我吧
曾经我闺蜜跟我说,她的朋友不敢追我,觉得高攀不起,又有的人觉得我很难侍候,要花很多钱之类的 还有些觉得自己的收入比我少,养不起我 ...
老實說, 相信像你這麼高質素的女生, 很多人(包括我這種毒男)也會這樣想:
"這麼高質素的女生, 一定有男朋友/一堆追求者, 買一個包包已花上數萬塊, 等於自己幾個月薪金, 一頓飯花上千塊, 完全唔同level, 什麼時候才輪到自己.....之類, 遠遠高攀不起而只可遠觀不可褻玩焉, 能交個朋友已是萬幸"

帶頭盔: 以上是估計大多數男人的想法, 並不代表小葵真正性格

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-15 14:20 發表 查看引用來源

哈哈你唔發現K妹妹有個規律咩
俗語叫做一啖砂糖一啖屎,文雅d形容就係今日讃到你天上有地下無,明日就莫名奇妙鬧到你一文不值
咁咪就係打情罵俏囉!😉

引用:
原帖由 kimlo0816 於 2023-11-15 14:32 發表 查看引用來源
老實說, 相信像你這麼高質素的女生, 很多人(包括我這種毒男)也會這樣想:
"這麼高質素的女生, 一定有男朋友/一堆追求者, 買一個包包已花上數萬塊, 等於自己幾個月薪金, 一頓飯花上千塊, 完全唔同level, 什麼時候才輪 ...
我想講, 有時候唔單單係男人先有呢種想法囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-15 14:57 發表 查看引用來源

我想講, 有時候唔單單係男人先有呢種想法囉
唔通女人都有?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-15 14:58 發表 查看引用來源
唔通女人都有?
睇吓邊個中意邊個在先囉, 亦視乎個男人咩質素+覺得自己有幾多斤兩/ 包袱

第一點係大同小異o既, 了解未深之前單從人地外表判斷佢會唔會已經有女朋友
再從佢 d 甚至未必係向自己本人, 只係首次飯局中向所有人簡短o既自我介紹, 無止境咁幻想對方有咩成就
o係同時在場已知單身, 外表亦都唔差o既一群美女之中, 佢會唔會注意到自己
又當佢注意到啦, 深入了解我o既性格, 過去, 以至從其他人口中知道關於我o既o野之後, 仲會唔會持續對我有興趣
佢有興趣, 又會唔會係個怕醜內向男唔敢向我展開進攻
佢展開o左進攻, 我又有冇必要矜持一下, 塑造一個感情認真同埋避免人地太易到手唔珍惜, 定還是lur 飯應以防變卦

求求其其都可以up 一大堆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-15 14:20 發表 查看引用來源

哈哈你唔發現K妹妹有個規律咩
俗語叫做一啖砂糖一啖屎,文雅d形容就係今日讃到你天上有地下無,明日就莫名奇妙鬧到你一文不值
好像没有吧?我只是觉得你们俩的感情很好很好

引用:
原帖由 kimlo0816 於 2023-11-15 14:32 發表 查看引用來源
"這麼高質素的女生, 一定有男朋友/一堆追求者, 買一個包包已花上數萬塊, 等於自己幾個月薪金, 一頓飯花上千塊, 完全唔同level, 什麼時候才輪 ...
确实是像你所说的那样。。。不认识我的人,或者跟我不熟的人都会对我有这样的想法
我要澄清一下了:
1. 我没有男朋友
2. 我没有一堆追求者(我不知道有没有,但是觉得没有啦)
3. 我从来没有买过数万元(马币)的包包
4. 我吃一顿饭,平均不会超过20块(马币)
5. 我很好相处很友善的,绝对没有高攀不起什么的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-15 15:09 發表 查看引用來源

睇吓邊個中意邊個在先囉, 亦視乎個男人咩質素+覺得自己有幾多斤兩/ 包袱

第一點係大同小異o既, 了解未深之前單從人地外表判斷佢會唔會已經有女朋友
再從佢 d 甚至未必係向自己本人, 只係首次飯局中向所有人簡短o ...
我的话就没想那么多的哦,我觉得大家都可以交朋友,但是要成为情侣的话我就要思考一下了,但也不会像姐姐想的那么多,就只会思考他对我有多用心,所以基本上一开始我是会先装可爱的说“考虑一下吧~”

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-15 18:14 發表 查看引用來源
我的话就没想那么多的哦,我觉得大家都可以交朋友,但是要成为情侣的话我就要思考一下了,但也不会像姐姐想的那么多,就只会思考他对我有多用心,所以基本上一开始我是会先装可爱的说“考虑一下吧~” ...
哦… 咁我都係講緊如果我已經開始暗戀左人,未知道對方點諗果陣先會胡思亂想咁多野啫

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-15 18:05 發表 查看引用來源
好像没有吧?我只是觉得你们俩的感情很好很好
佢係本宮條女 😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆