上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.8k

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-8 06:34 AM 發表 查看引用來源

一晚無瞓~健康小小

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8tU32yJYQNK3UwAhkm.ygt./SIG=12bs197jl/EXP=1241821961/**http%3A//static.flickr.com/3278/2917840294_b1cdf8290c.jpg
阿ray好細心呢

引用:
原帖由 Baby.D 於 2009-5-8 06:41 AM 發表 查看引用來源

阿ray好細心呢
只要你開心就可以..
希望我可以陪到你過度這小小時間

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-8 02:23 AM 發表 查看引用來源

SURE,可愛既糖糖公主XD

你個名係唔係詩琪~我見到CK 就諗起呢個名XD
嘩.....狼仔幫我改左名..:023:
又多個名. """ 可愛既糖糖公主""":082:

我唔係叫 詩琪 係我的 英文名 叫 c.... 個姓 係 k...

明白嗎?:093:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-8 02:44 AM 發表 查看引用來源

詩琪姐:023:  
冰冰唔好唔會呀.......no 呀......
最多都係你既 baby 姐姐多d:082:

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-8 06:43 AM 發表 查看引用來源

只要你開心就可以..
希望我可以陪到你過度這小小時間
早晨呀. ray

點解次次 sugar上來都冇人上o既???

黑妹..... :073: :073:

引用:
原帖由 sugarck 於 2009-5-8 09:50 AM 發表
點解次次 sugar上來都冇人上o既???

黑妹..... :073: :073:
有:023: :023: :023:

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-5-8 09:54 AM 發表 查看引用來源
有:023: :023: :023:
gtt 你好呀.:082:
好彩還有你.....

引用:
原帖由 sugarck 於 2009-5-8 09:56 AM 發表

gtt 你好呀.:082:
好彩還有你.....
係呀~我通常都係呢d時間先上黎,因為我返夜嫁~

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-5-8 10:01 AM 發表 查看引用來源
係呀~我通常都係呢d時間先上黎,因為我返夜嫁~
真係好呢. 終於有人同我一樣 早上. 會上來:072:

因為我返 OFFICE . 有時可以上來吹下水

你呢. 做什麼的要返晚上?:cool:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆