上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.6k

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-23 06:53 PM 發表
我公司個 9成名燈要左AC 主 同和@@

佢真係9成唔中架~~~
咁精彩:030:
咁今晚唔訓 都要親身驗証下:097:
入黎打聲招呼 support下only
win more~:036:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-24 01:50 AM 發表

確有止事, 曼魚上次都係俾佢累....連廢倫 先win2球都俾佢既燈神威力.....
咁佢有冇買 六合彩? 如果都係咁, 不如每次叫佢劃幾條飛啦!

今夜喺[希腊]會再上演一幕"狼來了"の故事~~

[個故事係咁嘅]: 話說4年前, 有隻叫[liverwolf 利物狼]嘅猛獸, 曾經襲擊過一處叫做[AC 圍欄]の農場, 仲吞咗3隻羊咩;~~4年後, 有個好心人話比[AC]農場主人聽, 又發現隻[利物狼]喺附近出沒, 叫佢小心D!!! 点知呢個[AC]主人竟然話: "你出過[水痘]會唔會再出第二次先??? 担心嚟都多X餘嘅!!! 傻仔!! 我就係唔信隻嘢咁夠pop[番啅]???...." 喺佢身边嗰班[擦鞋仔/跟尾狗]仲齊聲附和添!!!.......哈!! 世上居然有D咁 "online" 嘅人!! 好!! 鄙人今晚知道要D乜嘢喇!! 就喺...

~~Liverpool 下盤 [重心]
     客win [小注玩吓]..................yeah!!:098: :071:

引用:
原帖由 kaiwong47 於 2007-5-24 02:24 AM 發表
: 話說4年前, 有隻叫嘅猛獸, 曾經襲擊過一處叫做の農場, 仲吞咗3隻羊咩;~~4年後, 有個好心人話比農場主人聽, 又發現隻喺附近出沒, 叫佢小心D!!! 点知呢個主人竟然話: "你出 ...
funny:096: :096:

1-0 
安心d

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-24 03:33 AM 發表
1-0 
安心d
支持:096: 雙

利記竟然嬴形勢但失咗個咁既罸球 ..... :025:

引用:
原帖由 cllee0912 於 2007-5-24 03:36 AM 發表
-6 精ac
HAHA~~
巴打~~
小心言語~~~
踢ball 實力加運ge!!!

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-24 03:36 AM 發表

支持:096: 雙
我地又應該一齊收$:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆