上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  48.2k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-27 12:04 PM 發表 查看引用來源

呢排無得休息
加上天氣忽凍忽熱
復活節假期會唔會仲忙,要照顧小情人?
好好保重身體呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-27 10:54 AM 發表 查看引用來源
大家早晨.
大家眼瞓嗎?不如醒一醒神哩~~~~
大家被冤枉過未呢?我就有嘞,你/妳被人冤枉,會出聲嗎?

話說有次搭"車立",同一個死肥佬係車場一齊入,見佢都斯文既,當到地面G樓前,條友竟然放屁,又臭又響,我 ...
咁情形解釋重差。硬食…

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-27 12:04 PM 發表 查看引用來源

呢排無得休息
加上天氣忽凍忽熱
瞓覺能醫百病…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-27 10:54 AM 發表 查看引用來源
大家早晨.
大家眼瞓嗎?不如醒一醒神哩~~~~
大家被冤枉過未呢?我就有嘞,你/妳被人冤枉,會出聲嗎?

話說有次搭"車立",同一個死肥佬係車場一齊入,見佢都斯文既,當到地面G樓前,條友竟然放屁,又臭又響,我 ...
哈哈,咁黑仔😂

以前唔好講啦,講下近來啦,最近係到做左個小師妹私人教練,主力鼓勵佢修身同比少少 program佢練跑,希望未來跑到個好成績。
今日出左第一個成績表,一個月減左1.7kg達標有突,大家都好開心。
跑步我就唔會定好高要求比佢,每星期22k 先,佢都好努力中。
都要多謝佢係我人生底潮中同我傾計,陪過我跑步,不過……唔好意思,跟我跑令佢跑到嘔左幾次,哈哈。
所以個 program唔係易食 ga😊 😊 😊 😊 

引用:
原帖由 活死男 於 2018-3-27 14:50 發表 查看引用來源
以前唔好講啦,講下近來啦,最近係到做左個小師妹私人教練,主力鼓勵佢修身同比少少 program佢練跑,希望未來跑到個好成績。
今日出左第一個成績表,一個月減左1.7kg達標有突,大家都好開心。
跑步我就唔會定好高要 ...
小師妹⋯⋯私淫教練⋯⋯Sorry 私人教練
不過操到反胃係好金⋯⋯

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-3-27 01:37 PM 發表 查看引用來源

瞓覺能醫百病…
係呀,放假期間我會休息

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-27 01:29 PM 發表 查看引用來源

復活節假期會唔會仲忙,要照顧小情人?
好好保重身體呀
今個假期,我會盡量自己休息

引用:
原帖由 活死男 於 2018-3-27 02:50 PM 發表 查看引用來源
跑步我就唔會定好高要 ...
呢度小cmiu?又有故事聽

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-27 04:03 PM 發表 查看引用來源

今個假期,我會盡量自己休息
依家食個下午茶先啦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆