上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.6k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 12:21 PM 發表 查看引用來源

問你哪個配搭穿起使我最配襯 但你冷冷兩眼似看著無聊閒人
問你哪一齣好戲最近會令人提提神 但換來連場沉默如像跟我嬉笑不再吸引

問你我喝醉了可不可對我吻吻 但你碰碰嘴角動作像撩撩途人
問你會否因工作 ...
師兄你搞咩令師妹抖震呢?哈哈

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 12:23 PM 發表 查看引用來源

師兄,放心啊!他雖然人已走,但他的精神已長存在你心中,永垂不朽啊!
都係果句,麻煩帶我去唱k威返晚,我要成個場得一個mic果種喎,仲要明明播緊相思風雨中,點知畫面係條女係沙灘度踢水果隻添。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 02:09 PM 發表 查看引用來源

咁你又善唔善解van師妹既衫呢?唔係,係個心呢?
我?我對個個女人都咁羨解,係捉不到虎虎的心態。XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 02:10 PM 發表 查看引用來源

師兄,呢隻係唔係叫口裡就不,手指卻好得呢?
溝女,有時要以退為進,太狼死,我都怕啦!譬如我明明係玩家,當然都會說,我好耐無出來玩了,唔係點引啲女上釣呢?哈哈!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 02:12 PM 發表 查看引用來源

師兄你搞咩令師妹抖震呢?哈哈
會唔會是高潮來臨呢?我哋男人出嘢時,條撚都會震下震下啦!XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-17 02:14 PM 發表 查看引用來源

都係果句,麻煩帶我去唱k威返晚,我要成個場得一個mic果種喎,仲要明明播緊相思風雨中,點知畫面係條女係沙灘度踢水果隻添。
好彩你仲識講女人,無事無事,師兄勁啊!👍👍👍

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 02:15 PM 發表 查看引用來源

我?我對個個女人都咁羨解,係捉不到虎虎的心態。XD
師兄,捉唔到心,都要捉住條腰先,即到佢話你曳為止:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 02:17 PM 發表 查看引用來源

溝女,有時要以退為進,太狼死,我都怕啦!譬如我明明係玩家,當然都會說,我好耐無出來玩了,唔係點引啲女上釣呢?哈哈!
係架,即男人最叻果句:我諗住同妳做朋友喳. (點知係度灌酒)
我一開始都無諗,所以啫土文風度,見熱咪除衫囉. ( 點知係除埋人地件衫)
我都唔send pm既. (點知狂收pm )
我好少出黎見人架. ( 點知就會講睇下戲,飲杯野,個個都見哂)
係唔係咁先?HAHA

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 02:18 PM 發表 查看引用來源

會唔會是高潮來臨呢?我哋男人出嘢時,條撚都會震下震下啦!XD
下,我無,我出野,係會繼續抽插,當佢以為我出左停晒要回氣.我又會間唔中仲拮多佢兩野等佢驚叫:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-17 02:57 PM 發表 查看引用來源

好彩你仲識講女人,無事無事,師兄勁啊!👍👍👍
師兄多謝你.我慣左唔開心,係夜欄人靜時先黎料.
而家,我只想有人陪我嘻嘻哈哈.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆