上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  531.9k

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-9-11 11:30 發表 查看引用來源
試埋印尼腸?? 唔通之後會解禁埋南亞裔,黑人...掛??
冇咁誇張,不過呢位印尼朋友絕對係我寫我哋過去咁耐最特別嘅人。

我估! 唔通沙星條JJ鑲左珠?

Athena:
「嗰次係我第一次見到沙星,佢膚色好黑,當佢除咗件T 裇之後,我見到佢上身好結實,又有胸肌。。。但當佢除咗條褲之後,我就發覺有啲唔對路。。。
點解佢下面咁。。。大。。。咁脹?有啲古怪!」

當沙星除剩條三角底褲時,我已經望到目定口呆!條底褲根本包唔住佢條賓周!實在太巨型、太異相、太嚇人!
但大家唔好誤會,佢唔係好似Steven咁天生異品。。。
當佢除埋條底褲,我聽到Athena喺度尖叫!我亦都親眼見到Tim哥頭先同我講嘅嘢。。。
「Tim:沙星住嗰條村有個習俗,每個男人發育時,下面條賓周要每半年入一次珠!一直到18歲!沙星話佢12歲開始入。。。總共有12粒珠!」
我見到沙星當時條賓周半軟硬,周圍有好多好似我哋細個玩波子棋咁上下大細 (正確啲講,應該係要比波子細少少) 嘅圓形物體,喺條周嘅皮膚下包住突咗出嚟!
但。。。最恐怖嘅係。。。
佢條周嘅皮紋咗蛇皮紋!
好。核。突!
好。恐。怖!

Athena:
「我見到沙星條嘢,我嚇到叫咗出嚟!佢條嘢深綠色,而且有紋,仲有好多一粒粒嘢突咗出嚟!我初初以為佢喺咪有性病生嘢,但如果係冇理由Tim哥仲會安排佢上嚟攪我呀!我定一定神再望真啲。。。係入珠!我曾經聽人講過有男人會入啲珠去自己下面,等條嘢會大啲粗啲!我一直都唔信,但宜家我親眼見到啦!
但我最唔敢相信同最驚嘅係。。。佢哋條嘢深綠色係因為。。。紋身!佢居然有紋身喺佢條嘢上面。。。而且仲要係蛇皮紋身!
我點樣同佢做呀?
沙星由頭望到落尾咁望住我,佢下面好快就扯起咗。佢本身生得唔算好長好大,我估係一般男人正常size再大少少,但因為啲珠,條嘢就變到一大舊咁!加上啲紋身,再加上佢已經割咗包皮,連埋個龜頭,成條眼鏡蛇咁!
黐線㗎!
一陣點做呀?佢插入嚟我咪分分鐘痛死?!就算唔痛死,嚇親都嚇死啦!!!」

我唔知道大家有冇見過入咗珠嘅賓周。沙星條周小小大同長,但唔算誇張。但佢入珠排列次序就係左右各4粒,然後條周正面(即係上面)就4粒。總共12粒!6年。。。每一年2粒。。。啱數!
而且咁樣嘅排列次序非常高明!左右兩邊可以刺激女人陰道兩邊敏感位置,而上面嗰4粒珠就可以直接攻擊G點!而且以沙星嗰個長度(當時佢條周已經全硬),一定可以撞到Athena子宮口嗰凹位。。。
今次Athena一定舒服到死!分分鐘噴水噴到虛脫!
但係條賓周真係好。。。恐怖!
如果一陣間Athena幫條友含。。。咁咪好似食緊條有鱗有瘤嘅蛇?😱😱😱
Tim:嗱!唔好話我冇好嘢唔L益妳啦,盈盈!
Athena:乜嘢好嘢?咁恐怖!唔制呀!唔玩呀!咁得人驚,點做呀?
Tim:妳知唔呀?沙星條材嘅長老只會幫最狠最兇最勁嘅男丁,紋條蛇喺條賓周度!而且沙星每星期都會食蛇膽3次補身!妳同佢攪嘢有福氣呀!
A:。。。唔係呀麻?!
細D:當佢正常男人咁就得㗎啦!沙星識點攪。
Tim:放心!沙星好識服侍女仔。沙星,you ready?
沙星:OK啦!
然後佢望住我Athena笑住講:Lee會「姣」書復!
細D:咦?沙星,廣東話有進步喎!
沙星好似好自豪咁儍笑咗一吓。其實宜家諗返起,佢似瘦咗同冇咗「碗」形髪型再加上肌肉發達嘅八両金多過Tony Jaa!
即係。。。好樣衰。。。但又好兇狠。。。尤其對眼。。。殺氣騰騰!
Tim:仲有,沙星唔係每一條女都肯屌!我哋有好多女想免費俾佢屌佢都唔L肯!
Athena猶豫咗一陣。。。
Athena:。。。一定要戴套呀!
Tim:當然!沙星,有冇準備?
沙星喺佢條褲袋度攞咗兩三個套出嚟。。。
Athena:Vincent,我叫你買嘅套呢?
我馬上喺公事袋度攞咗六盒套出嚟。
Tim:Vin神哥,你嗰啲唔夠大唔夠厚,沙星戴好L易穿。用佢準備嗰啲啦。
DLS!
我第一次聽到居然有男人嫌避孕套唔夠厚!
細D:喂!夜啦,快L啲開波啦,跟著到我同Tim哥啦喂!
吓?唔9係呀?一陣連Tim哥同細D都要扑Athena?
唉。。。不過最起碼我買嗰啲套有用。。。除非佢哋自己有準備。。。
我都未驚完,沙星已經一嘢抱起Athena,好似新郎抱起新娘咁,一齊瞓落張沙發上,然後就互相攬住,互相法式接吻,佢對手就開始喺Athena身上「尋幽探秘」!
而我就非常唔爭氣,又抆出我條扯到冇得再行嘅啫出嚟。。。
打飛機!

Athena:
「我都未驚完,全身仲喺度震緊嘅時候,沙星已經走埋嚟,仲一嘢抱起我!我即刻已經feel到佢手臂同胸前啲肌肉。。。好硬好實!然後佢就輕輕將我橫放落沙發上,佢跟住瞓咗喺我上面。。。
佢望一望我。。。
沙星:Youuu prrrettyyy!
講完佢就鍚我嗰咀。我估唔到佢口唇咁軟,而且佢又好溫柔,冇即刻伸條脷入嚟我口入面,而係喺我唇上不停咁舐不停咁錫。冇幾耐我自動自覺伸咗條脷出嚟,我哋至真係打起茄輪!其實當時我雖然對佢條嘢仲係好抗拒,但係無可否認我已經動咗情,條T back應該已經濕晒。佢隻手開始隔住件校服喺我身上周圍摸。。。尤其喺佢隻手掃到我對乳頭時,我真係忍唔住「Ahhhhhrrrrr」一聲叫咗出嚟。。。」

就喺Athena嗰一下「呀」一聲,我就忍唔住。。。射咗!
成幾百憶嘅精子就死咗喺我手度同地板上!
Tim:乜咁快呀Vin神哥?
咁樣衰喺佢哋面前咁快就走火,你話仲唔係「一殼眼淚」?
😭😭😭

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-9-12 09:18 發表 查看引用來源
我估! 唔通沙星條JJ鑲左珠?
師兄,有料到喎!
不過你只估啱一半。。。

好多女唔肯做鑲珠
ATHENA 今次遇到對手了
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-12 09:40 發表 查看引用來源
Athena:
「嗰次係我第一次見到沙星,佢膚色好黑,當佢除咗件T 裇之後,我見到佢上身好結實,又有胸肌。。。但當佢除咗條褲之後,我就發覺有啲唔對路。。。

當沙星除剩條三角底褲時,我 ...

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-12 09:40 發表 查看引用來源
Athena:

當沙星除剩條三角底褲時,我 ...
今次Athena真係有排嘆!

刺青同鑲珠, 仲要做喺JJ度, 是但一樣都好痛, 佢居然做晒兩樣, 真係村裡最強勇者!

睇文都覺得激,何況比插嗰個,一定一地水

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-9-12 09:59 發表 查看引用來源
好多女唔肯做鑲珠
ATHENA 今次遇到對手了

唔係對手。。。係征復者!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-12 10:09 發表 查看引用來源
今次Athena真係有排嘆!
係「嘆」。。。佢哋事後話好辛苦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆