上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.5k

好腰好腎好男人,我之前打波傷左個室頭都攪左好耐,你係感覺到完全發唔到力,後生個時轉頭冇事,宜家又要睇跌打又要抖,真係唔認老都唔得
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-29 10:19 發表 查看引用來源

唔好講笑,腰真係好重要,之前打波整親過,真係煩左幾年,真至遇到位好跌打。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-29 10:29 發表 查看引用來源
好靚AR,辛苦師姐咁早起身影相
佢肯定係晨操啦~

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-29 10:29 發表 查看引用來源
好腰好腎好男人,我之前打波傷左個室頭都攪左好耐,你係感覺到完全發唔到力,後生個時轉頭冇事,宜家又要睇跌打又要抖,真係唔認老都唔得
所以養生好重要,我而架食飲真注重左,運動都要有規律。

不過有D男人,真係唔到你唔服,天生DNA強大,點做都有,又勁。

等於女人都有瘦底,大波,近年前香港多左。

影白虎相果時岩岩好^_^

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-29 10:35 發表 查看引用來源

佢肯定係晨操啦~
乜都無得食 各有各忙

要AR,我都因為唔想自己著西裝時突個腩出嚟唔好睇都多左好多做運動,今個冬天目標係將六神分番體
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-29 10:38 發表 查看引用來源

所以養生好重要,我而架食飲真注重左,運動都要有規律。

不過有D男人,真係唔到你唔服,天生DNA強大,點做都有,又勁。

等於女人都有瘦底,大波,近年前香港多左。 ...

你出聲要呢D起哄LA
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-29 10:40 發表 查看引用來源

乜都無得食 各有各忙

所以今朝一早就開到有得睇national geographic
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-29 10:39 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-29 10:39 發表 查看引用來源
影嚟引你SP?

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-29 10:41 發表 查看引用來源
要AR,我都因為唔想自己著西裝時突個腩出嚟唔好睇都多左好多做運動,今個冬天目標係將六神分番體
其實我真係想知,女士見到腹肌,會唔會引起性欲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆