上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  43.9k

路過
呃分
.......:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 好西淡 於 2007-11-19 09:45 發表

:smile_39::smile_39:

我都知, 不過今次真係有d 比人強姦0既感覺  

一見條女就   , 頭 cool  鮮粉紅+珠片 , 黑色透視裝  ,  短褲  (大 ...
妳的Q女果然係頂級貨  :smile_42:

引用:
原帖由 人間兇 於 2007-11-21 06:42 發表
路過
呃分
器近排唔多見妳出現去左邊度玩呀

引用:
原帖由 好西淡 於 2007-11-19 09:45 AM 發表

一見條女就   , 頭 cool  鮮粉紅+珠片 , 黑色透視裝  ,  短褲  (大 ...
甘我都會做衰人﹐借D意便走人啦~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 好西淡 於 2007-11-19 09:45 AM 發表

c兄日行一善、小弟佩服佩服:smile_30:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-11-21 14:33 發表

兇器近排唔多見妳出現去左邊度玩呀
玩q去完北京再走上海再返澳洲...下星期返香港...週身唔得閒...
心血是我兄弟...我好似教壞左佢...係咁貼相出q號...

扮作路過,擺明呃分:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-11-21 06:42 AM 發表
路過
呃分
兇器兄好耐無見了﹐謝謝你的好意﹐可惜我已經進入了地獄﹐上QQ的時間少了。:smile_39: :smile_39:

呃分:smile_38:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-11-22 17:42 發表

玩q去完北京再走上海再返澳洲...下星期返香港...週身唔得閒...
心血是我兄弟...我好似教壞左佢...係咁貼相出q號...
都好呀  旺下個場咩~~~妳叫他收縮一下就好
唔想他被25仔還 :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆