上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 07:18 PM 發表
慘啦,跑第4...:029:  隻3仲唔G屎左去邊...:032:
佢既表現真係唔錯,攪到韋達死埋,不過隻馬唔好睇咁高,今次三甲都無!:029:

去打氣區!為大家打氣
因為我要控制自己賭少d:025: ,只係入左一百元,
估唔到 買 $40 w  $60 p 都無得收,:046:
所以我行去打氣區先:023:

引用:
原帖由 nette_ng 於 2007-6-13 07:27 PM 發表
去打氣區!為大家打氣
因為我要控制自己賭少d:025: ,只係入左一百元,
估唔到 買 $40 w  $60 p 都無得收,:046:
所以我行去打氣區先:023:
SORRY...:030:  都好架唔一定要玩,都季尾,留番最後1,2日或下季都仲得..:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-13 07:26 PM 發表

佢既表現真係唔錯,攪到韋達死埋,不過隻馬唔好睇咁高,今次三甲都無!:029:
3歲仔 ....睇下季進度至算.....最慘係今次累人累己呀:029: :043: :029:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 07:32 PM 發表

3歲仔 ....睇下季進度至算.....最慘係今次累人累己呀:029: :043: :029:
好過我先啦,跑到影都冇..:032: :032: :046:

有乜推介呀~:023:

hi everybody:071:

師兄我今晚既注碼已經冇左三分二啦 .....help me help me.......:043:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 07:32 PM 發表

今次臨終點前轉腳失P,力短、明顯力度不足,今次表現已有水準!:025:

Race 2
1,3,7 Q,QP
寶樹聚盈+四季叻+四季寶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆