上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.6k

一個 "萬眾矚目" の隱世異能人士.....

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-23 06:53 PM 發表
我公司個 9成名燈要左AC 主 同和@@

佢真係9成唔中架~~~
Nigel君, 可否請你嗰位 "優秀員工"(同事) 上嚟uwants出post "比吓心水"呢??? 鄙人唔同某D "無知又偏執"の巴打, 本着 [有容為大の胸襟] 及 [擴闊の視野], 小生一向極好一D "另類の推介", yumi yumi!!!:023:

support~~~~~~~~~~

yanki兄你公司有個燈神!!咁以後就要益下brother照照前路!:023:

引用:
原帖由 kaiwong47 於 2007-5-23 09:05 PM 發表

Nigel君, 可否請你嗰位 "優秀員工"(同事) 上嚟uwants出post "比吓心水"呢??? 鄙人唔同某D "無知又偏執"の巴打, 本着  及 , 小生一向極 ...
好~~佢叫阿fai~~係日日都買幾十蚊既同事,我無講笑,佢買親名牌10次死9次,大家唔信我下次post埋出來~~~

好呀~~~~~哈哈

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-23 06:53 PM 發表
我公司個 9成名燈要左AC 主 同和@@

佢真係9成唔中架~~~
haha.....有機會真係要見識下:092:

佢今晚就買左 ac主勝 同$10 和~~~
但我覺得佢今晚唔會輸~~

真係輸足成個星期

我就真係冇乜心水.....
如果買雙好冇呢.....??

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-24 01:36 AM 發表

好~~佢叫阿fai~~係日日都買幾十蚊既同事,我無講笑,佢買親名牌10次死9次,大家唔信我下次post埋出來~~~
咁邪 :030:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-24 01:48 AM 發表

咁邪 :030:
確有止事, 曼魚上次都係俾佢累....連廢倫 先win2球都俾佢既燈神威力.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆